THREE GATES AB NEWS

Three Gates valberedning inför årsstämman 2019

I enlighet med beslut vid Three Gates årsstämma den 18 juni 2018 har en valberedning bildats inför årsstämman 2019. Följande ledamöter ingår i valberedningen:

Evert Gezelius, valberedningens ordförande, representerar Motionworx i Visby AB
Martin Ekdal, representerar sig själv
Viktor Modigh, styrelseordförande i Three Gates AB, representerar även Magnus Nordin och Minotaurus Energi AS

Valberedningens uppgift ska vara att inför årsstämman 2019 framlägga förslag avseende:

 • antal styrelseledamöter som ska väljas av stämman
 • arvode för styrelseordföranden och övriga ledamöter respektive för revisorn
 • eventuell ersättning för utskottsarbete
 • styrelsens sammansättning
 • styrelseordförande
 • beslut om processen för valberedning 2020
 • ordförande på årsstämma
 • val av revisorer.

Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen kan, senast den 28 februari 2019, vända sig till valberedningens ordförande på: info@threegates.se eller skriftligen per brev till:
Three Gates AB, Valberedningen, S:t Hansgatan 35, 621 56 Visby, Sverige.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 november 2018 klockan 16:00 CET.

Delårsrapport för perioden 1 januari 2018 till 30 september 2018

 • Nettoomsättningen under delåret uppgick till 2 574 TSEK (1 036 TSEK). Omsättningen under tredje kvartalet uppgick till 1 441 TSEK (1 024 TSEK).
 • Rörelseresultatet före finansiella poster uppgick till -8 964 TSEK (-7 784 TSEK). Rörelseresultatet före finansiella poster under tredje kvartalet uppgick till -2 272 TSEK (-1 389 TSEK).
 • Resultatet efter finansiella poster uppgick till -9 674 TSEK (-7 785 TSEK). Resultatet efter finansiella poster under tredje kvartalet uppgick till -2 277 TSEK (-1 389 TSEK).
 • Resultatet per aktie uppgick till -1,96 SEK (-5,92 SEK) under perioden. Resultatet per aktie under tredje kvartalet uppgick till -0,46 SEK (-1,05 SEK).
 • I juli månad har en riktad emission genomförts på ca 6 miljoner kronor till kvalificerade investerare.
 • 8 to Glory – the official game of the PBR (Professional Bull Riders) har lanserats för Play Station och Xbox den 31 juli.
 • I augusti har Bolaget ingått ett utvecklingsavtal med ShortShot om att utveckla ett nytt mobilspel baserat på det ikoniska spelet Asteroids från Atari.
 • Den 10 augusti har ett förlags- och distributionsavtal ingåtts med THQ Nordic för konsolversionen av 8 to Glory.
 • Efter perioden har 8 to Glory – the official game of the PBR (Professional Bull Riders) lanserats för detaljhandeln.
 • Efter perioden har spelrättigheterna till Probject Blue Book – den kommande dramaserien på History förvärvats.

 

Med ”Bolaget” eller ”Three Gates” avses Three Gates AB med org.nr. 556842-4062. Uppgifter inom parentes avser föregående år.

Kommentar till delårsrapporten

Den 31 juli inleddes lanseringen av 8 to Glory – The Official Bull Riding Game of the PBR, då spelet släpptes digitalt i utvalda regioner, vilket innebär att de första två månadernas försäljning ryms inom tredje kvartalet. Efter perioden ingick vi ett förlags- och distributionsavtal med THQ Nordic för den fysiska distributionen av 8 to Glory och spelet började komma ut i butikshyllorna den 30 oktober. Detta är starten på en omfattande butiksexponering med en återkommande sportprodukt, som kommer att uppdateras säsongsvis med de aktuella ryttarna och tjurarna och baseras på tillgänglig statistik.

8 to Glory fick även en bra exponering under PBR World Finals och vi jobbar hårt på att uppmärksamma den stora PBR-publiken på att det finns en ny konsolprodukt. Tillsammans med våra partners jobbar vi på att få ut spelet i fler butiker och att marknadsföra spelet mot vår målgrupp.

I augusti ingick vi ett utvecklingsavtal för spelklassikern Atari Asteroids. Det är en stor ära att få möjligheten att arbeta med Robert Alexander från ShortShot och Atari-teamet för att mordernisera det ikoniska spelet till en spännande och uppdaterad titel för lansering under första halvan av 2019.

I november signerades det slutgiltiga avtalet där vi förvärvade spelrättigheterna till den kommande dramaserien Project Blue Book. Det är väldigt spännande att samarbeta med författaren Steven-Elliot Altman i projektet. Han har ett track record med mycket finansiellt framgångsrika titlar som inkluderar Pearl´s Peril och Ancient Aliens. Det är också en stor möjlighet för oss att få arbeta med en serie från Robert Zerneckis (Forrest Gump, Back to the Future och Contact) tillsammans med A+E Studios för HISTORY. Vi är mycket optimistiska om framtiden för Project Blue Book-serien så väl som spelet.

Vårt mål har varit att bygga upp en portfölj av kvalitetsspel med starka internationella partners. Under andra kvartalet 2019 kommer vi att ha en imponerande portfölj av spel som utvecklats med välkända varumärken och högklassiga internationella partners. I slutet av andra kvartalet kommer vi att ha byggt upp intäktsströmmar runt Asteroids, 8 to Glory och Project Blue Book, liksom vårt in-house fiskespel.

Vi har utvecklat en strategi för mobilspel som bygger på att utveckla portföljen så att vi balanserar risk och stabiliserar våra intäktsströmmar. Vi har anlitat konsulter för att bredda och fördjupa vår kompetens. Matthew Wilson kommer att bidra på konsultbasis inom monetarisering och live operations. Matthews erfarenhet från Rovio är ovärdelig inom dessa viktiga områden och kommer att bidra till att öka intäkterna. Vi har även som ovan nämnt ingått ett partnerskap med Steven-Elliot Altman, som skriver narrativet för Project Blue Book: the Game. Hans erfarenhet av att skriva finansiellt framgångsrika spel kommer att vara en stor tillgång för Three Gates framöver.

Vi bedömer att försäljningen kommer att öka under fjärde kvartalet till följd av den fysiska distributionen, men ser på olika alternativ för att stärka upp likviditeten i bolaget. Bolaget tar viktiga steg i positiv riktning och vi är optimistiska till att vår nuvarande strategi och spelportfölj kommer att bli framgångsrik. Det kommer att ta tid att fullt ut exekvera vår plan, men vi är övertygade om att vi håller på att bygga upp ett antal stabila intäktsströmmar som försätter oss i position för ny tillväxt och expansion.

Three-Gates-AB-Delårsrapport-Q3-2018

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 november 2018 klockan 08:30 CET.

Three Gates AB förvärvar spelrättigheterna till Project Blue Book – den kommande dramaserien på History Channel

Three Gates AB har förvärvat spelrättigheterna till den nyligen annonserade TV-serien Project Blue Book från HISTORY. Serien produceras av A+E Studios och Oscars- och Golden Globe-vinnaren Robert Zemeckis (Forrest Gump, Back to the Future, Contact), och utforskar de historiska, tidigare hemligstämplade, UFO-undersökningarna som genomfördes av U.S. Air Force mellan 1952 och 1969. Huvudkaraktärer är astrofysikern Josef Allen Hynek, som spelas av Aidan Gillen (Game of Thrones), och hans partner, kapten Michael Quinn, som spelas av Michael Malarkey (The Vampire Diaries).

Project Blue Book: The Game kommer att utmana spelarnas observations- och deduktionsförmåga, tillsammans med karaktärerna från serien, genom återskapandet av många av de observationer som spelas upp i TV-programmen. Den bästsäljande science fiction-författaren Steven-Elliot Altman har anlitats för att skriva spelberättelsen. Han har nyligen skrivit Ancient Aliens: the Game, baserad på HISTORY:s andra populära serie med utomjordiskt tema.

I Project Blue Book: The Game startar spelarna som nyrekryterade agenter i Project Blue Book under Dr Hynek och kapten Quinn. Seriens huvudkaraktärer agerar som uppdragsgivare och interagerar med spelaren under utförandet av uppdragen.

”Vi fortsätter arbeta utifrån vår strategi att utveckla spel i samarbeten med starka varumärken och är stolta och förväntansfulla över möjligheten att få jobba med Project Blue Book: The Game tillsammans med HISTORY,” säger Don Geyer, vd för Three Gates. ”Vi kommer att göra allt för att fånga den unika atmosfären i Project Blue Book med ambitionen att fans till serien ska älska spelet”.

Project Blue Book har premiär på A+E:s HISTORY den 8 januari 2019, och Project Blue Book: The Game kommer att lanseras för mobil i början av 2019 och kommer senare att utvecklas för andra plattformar.

Länk
https://www.youtube.com/watch?v=U4EmfM9isHo

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

About The A+E Networks Digital Media Group

The A+E Networks® Digital Media group is constantly moving the industry forward with initiatives on every platform such as first-to-market TV Everywhere apps, hugely popular social and mobile games, award-winning apps featuring custom content, and seamless social media integrations. As the only ad-supported non-sports network with TV Everywhere mobile apps on iOS, Android and Windows Phone and over-the-top-apps on Roku, Xbox 360, Apple TV and Amazon Fire, the A+E Networks has hit over 50 million Watch Apps downloads to-date. Web site traffic averages more than 30 million unique visitors per month and the A+E Networks products have been recognized with multiple Webby Awards and an induction into the Apple iPad Hall of Fame.

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 november 2018.

 

 

 

 

8 to Glory, The Official Game of the PBR, finns nu tillgängligt på Walmart, Gamestop och i andra butiker

THQ Nordic och Three Gates meddelar i dag att 8 to Glory – the official game of the PBR (Professional Bull Riders) – nu finns tillgängligt på butikshyllorna hos Walmart, Gamestop och andra handlare runt om i världen. Detta kompletterar den digitala versionen av spelet, som nu finns i 246 länder, vilket gör det möjligt för bull riding-fans över hela världen att köpa och spela spelet.

8 to Glory fångar ”the thrills and spills of the most punishing sport on dirt” och finns nu tillgängligt för PlayStation 4 och Xbox One (pris i handeln $29.99/€29.99).

“Även om vi är stationerade långt ifrån sportens centrum, så har vi i teamet på THQ Nordic stor respekt för intensiteten och den atletiska förmågan hos professional bull riders,” säger Ken George, THQ Nordic. ”Vi vet att teamet hos Three Gates har föresatt sig att porträttera den mest autentiska bull riding-upplevelse som finns tillgänglig, och vi ser fram emot att få se hur spelarna reagerar när vi lanserar 8 to Glory världen över.”

”8 to Glory är nu i full distribution, vilket gör det möjligt för fansen att plocka upp det enda officiellt licensierade bull riding-spelet för konsoler, vilket inkluderar arenorna, de riktiga ryttarna och autentisk poängsättning,” säger Don Geyer, vd för Three Gates. ”fans till PBR och bull riding-sporten som spelar spel borde definitivt pröva om de har det som krävs för att ta sig an en en-tons tjur från tryggheten hemma i soffan!”

I 8 to Glory följer spelarna den riktiga säsongen 25th PBR: Unleash the Beast, sportens premier tour som sträcker sig över 27 event över hela USA och kulminerar i PBR World Finals i Las Vegas. Allt som gör den professionella Bull Riding-sporten till en av världens snabbast växande finns med i 8 to Glory, inklusive de professionella ryttarna från hela världen och de främsta tjurarna på planeten. 8 to Glory innehåller även versus play, så att vänner kan tävla mot varandra för att avgöra vem som blir ”Last Cowboy Standing”.

”Med fans överallt som gör sig redo för PBR World Finals i Las Vegas från 7 – 11 november, så kunde timingen för den globala lanseringen av 8 to Glory i butik inte vara bättre,” säger John Sohigian, VP Consumer Products, PBR. “Vi är jätteglada över att ha så framstående detaljhandelspartners som erbjuder detta realistiska och roliga bull riding-spel till våra passionerade fans.”

 För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 oktober 2018.

THQ Nordic och Three Gates lanserar 8 to Glory för global fysisk distribution 30 oktober

THQ Nordic och Three Gates lanserar 8 to Glory – det officiella spelet från PBR, för global fysisk distribution.

8 to Glory fångar spänningen i ”The toughest sport on dirt” och kommer att vara tillgängligt för PlayStation 4 och Xbox One 30 oktober ($29.99/€29.99)

Trots att vi befinner oss långt borta från sportens centrum, så är teamet hos THQ Nordic fulla av beundran över den atletiska förmågan och intensiteten hos de ”professionella tjur-ryttarna”, säger Ken George, THQ Nordic.

”Vi tycker att teamet från Three Gates har hedrat med den mest autentiska bullriding-upplevelsen som finns tillgänglig, och vi ser fram emot att se hur spelarna reagerar när vi lanserar 8 to Glory världen över nästa månad.”

”Ironin i att ett österrikist-svenskt partnerskap levererar en amerikansk upplevelse till världen är uppenbar och vi älskar det”, säger Don Geyer, VD Three Gates. ”THQ Nordic har snabbt klättrat till toppen bland globala förläggare, och vi kunde inte ha valt en bättre partner för att säkerställa att 8 to Glory når den stora och växande massan av PBR-fans.”

I 8 to Glory följer spelarna den riktiga 25th PBR: Unleash the Beast-säsongen, den främsta touren i sporten som sträcker sig över 27 event över hela USA, som kulminerar vid PBR World Finals i Las Vegas.

Allt som gör den professionella tjurridnings-sporten till en av världens snabbaste växande sporter finns med i 8 to Glory, inklusive professionella ryttare från hela världen och de högst rankade tjurarna på planeten. 8 to Glory har också ett versus-läge, där vänner kan tävla mot varandra för att avgöra vem som är Last Cowboy Standing.

För mer info om 8 to Glory; se: http://8toglory.com

About THQ Nordic
Founded in 2011, THQ Nordic is a global video game publisher and developer. Based in Vienna (Austria) and Karlstad (Sweden), with subsidiaries in Germany, Sweden, and the USA. THQ Nordic brands include Darksiders, MX vs. ATV, Red Faction, Titan Quest, Biomutant, and many more.
THQ Nordic is meant to represent a core approach of doing much more than “owning” a highly competitive portfolio of IPs. It revolves around cherishing them, and aligning them with the very best development resources to expand upon them with the level of experience that communities and established fan bases expect and deserve.

Since July 2018, HandyGames (Giebelstadt, Germany) is part of the THQ Nordic network and perfectly complements the setup of the rest of our group as the new “go to”-publisher for small- and midsized developers and projects. The company has a very strong background in VR and publishing of mobile games.

THQ Nordic shares are publicly listed on Nasdaq First North Stockholm under the ticker THQNB:SS with FNCA Sweden AB as its Certified Adviser. For more investor-related information, please visit: http://www.thqnordic-investors.com/en/

 About Three Gates AB

Three Gates AB is publicly listed game development company based on the island of Gotland, off the east coast of Sweden. Founded in 2011, Three Gates is a team of experienced professionals, all gathered in a unique location with an unwavering drive and one common goal – to make great games. The company currently has a number of mobile, console and PC titles in development. For more information, please visit: www.threegates.se

  About the PBR (Professional Bull Riders)

The world’s premier bull riding organization began as a dream of 20 bull riders 25 years ago and now operates in five countries. On its elite tour, the organization features the top 35 bull riders in the world and the top bulls in the business. The televised 25th PBR: Unleash The Beast, along with the PBR Real Time Pain Relief Velocity Tour (RVT), the PBR Touring Pro Division (TPD) and the PBR’s international circuits in Australia, Brazil, Canada and Mexico have paid nearly $184 million in earnings to its athletes. Thirty bull riders have earned more than $1 million, including two-time PBR World Champion J.B. Mauney who is the top-earning athlete in Western sports history with more than $7.2 million in career earnings. PBR is part of the Endeavor (formerly WME | IMG) network. For more information on the PBR, go to PBR.com, or follow on Facebook at Facebook.com/PBR, Instagram at Instagram.com/PBR, and YouTube at YouTube.com/PBR

Delårsrapport för perioden 1 januari 2018 till 30 juni 2018

 • Nettoomsättningen under delåret uppgick till 1 133 TSEK (1 TSEK). Omsättningen under andra kvartalet uppgick till 92 TSEK (1 TSEK).
 • Rörelseresultatet före finansiella poster uppgick till -6 692 TSEK (-6 395 TSEK). Rörelseresultatet före finansiella poster under andra kvartalet uppgick till -3 941 TSEK (-3 574 TSEK).
 • Resultatet efter finansiella poster uppgick till -7 397 TSEK (-6 397 TSEK). Resultatet efter finansiella poster under andra kvartalet uppgick till -3 958 TSEK (-3 575 TSEK).
 • Resultatet per aktie uppgick till -1,66 SEK (-4,86 SEK) under perioden. Resultatet per aktie under andra kvartalet uppgick till -0,89 SEK (-2,72 SEK).
 • Efter perioden har 8 To Glory – Bull Riding, the official game of the PBR lanserats för Xbox One och PlayStation 4.
 • Efter perioden har i juli månad en riktad emission genomförts på ca 6 miljoner kronor till kvalificerade investerare.
 • Efter perioden har Three Gates ingått ett utvecklingsavtal med ShortShot om att utveckla ett nytt mobilspel baserat på det ikoniska spelet Asteroids från Atari.
 • Efter perioden har ett förlags- och distributionsavtal ingåtts med THQ Nordic för konsolversionen av 8 to Glory.

Kommentar till delårsrapporten

Det andra kvartalet har nästan uteslutande handlat om att färdigställa 8 to Glory för konsol. Spelet lanserades 31 juli och delårsrapporten för det tredje kvartalet kommer att omfatta resultatet av de första två månadernas försäljning. Med en begränsad budget och ett litet men effektivt team har vi producerat ett spel som vi är mycket stolta och nöjda över. Målsättningen med 8 to Glory är att över tid bygga upp ett varumärke som kan bli en säsongsregelbunden sporttitel, som gamers och PBR-fans kan uppskatta under åren som kommer.

Vår försäljningsstrategi bygger på tre faser. Vi har startat med digital distribution i Amerika och kommer sedan att bredda distributionen till ytterligare länder och territorier. I fas tre kommer 8 to Glory att distribueras i butik. Målsättningen är fortsatt att sälja minst 1 000 000 spel t o m 2020.

Vi fortsätter att arbeta med att bygga upp varumärket 8 to Glory genom marknadsföringsevent tillsammans med våra partners THQ Nordic, ENDEAVOR, IMG och The Professional Bull Riders (PBR) för att säkerställa en bra lansering med fysisk distribution. Vi och våra partners tror att butiksdistributionen kommer att bli den viktigaste intäktsströmmen för 8 to Glory.

I september kommer vi att lansera spelet digitalt i följande länder:

Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Island, Indien, Irland, Israel, Italien, Kroatien, Kuwait, Libanon, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Nya Zealand, Norge, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Rumänien, Ryssland, Saudiarabien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjeckien, Turkiet, Tyskland (PS4), Ungern, Ukraina och Österrike.

I slutet av juli genomfördes en riktad emission på 6 mkr till en mindre grupp kvalificerade investerare. En av investerarna var Wild Sloths OY, som ägs och leds av Matthew Wilson. Han hade en nyckelroll i Rovios kommersiella framgång, där hans positioner inkluderade Head of Marketing för lanseringen av Angry Birds, Head of third party Publishing och Director of Business Development. Vi kommer nu frigöra resurser för att lägga mer fokus på våra mobiltitlar. Hittills har vi inte haft möjlighet att ägna oss åt live game operations i den utsträckning vi önskat. Vi är fast beslutna att rätta till det och Matthew kommer att kunna dela med sig av sin erfarenhet för att hjälpa oss. Vi bygger nu ett dedikerat in-house team kompletterat med några erfarna konsulter, som ska ta sig an engagement och monetarisering. På så sätt ska vi få ut mest möjligt av våra nuvarande titlar, som har höga betyg och bra spelmekanik, men behöver mer regelbundna uppdateringar för att hålla spelarna engagerade. Målet är att bygga en stark intäktsström från mobilportföljen.

Vi fortsätter att arbeta med vår strategi att utveckla kvalitetsspel i samarbete med internationella partners och vi är mycket stolta över att ha adderat tre nya partners den senaste tiden. Vi är väldigt nöjda över att samarbeta med den framgångsrika förläggaren och distributören THQ Nordic om den fysiska distributionen av 8 to Glory. Robert Alexander från ShortShot och Atari är också två nya samarbetspartners med stor potential och att vi har fått förtroendet att förvalta deras ikoniska varumärke Asteroids är en fjäder i hatten för oss. Mer information om planerna för Asteroids kommer i närtid.

Vi är tacksamma för stödet från våra trogna aktieägare och välkomnar även alla nytillkomna ägare till Three Gates AB. Det är tillfredsställande att se att antalet aktieägare nästan dubblats sedan förra rapporten. PBR-säsongen är nu i gång efter sommaruppehållet och så småningom kommer Asteroids. Vi har en spännande tid framför oss!

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 augusti 2018 klockan 08:30 CET.

Three-Gates AB Delårsrapport Q2 2018

Uppdatering om 8 to Glory – det officiella spelet från PBR

8 to Glory Ultimate Game Room Sweepstakes finns nu på PBRewards

8 to Glory, det officiella spelet från Professional Bull Riders (PBR) är nu en del av PBRewards med utlottningen av ett 8 to Glory Ultimate Game Room.

PBRewards är ett gratis program som belönar fans för deras engagemang och lojalitet till PBR och PBR:s Participating Partners. För att vara med på utlottningen, besök PBRewards på https://pbr.fanmaker.com/welcome Utlottningen är endast öppen för deltagare i USA.

Utöver detta kommer en konsol och ett 8 to Glory-spel att lottas ut i samband med varje event under andra halvan av säsongen 25th PBR: Unleash the Beast. Dessa aktiviteter fokuserar på att göra konsolspelet 8 to Glory känt för PBR-fansen.

”Vi är väldigt entusiastiska över att starta aktiviteterna kring den andra halvan av säsongen 25th PBR: Unleash the Beast. Vår strategi är att först fokusera på PBR:s fanbase och uppmärksamma att det finns ett konsolspel fokuserat på PBR-sporten med riktiga PBR-atleter. Vi kommer att bredda budskapet till den vanliga spelpubliken när spelet når butikshyllorna och vi öppnar upp spelet digitalt till en mer global publik”, säger Don Geyer, vd för Three Gates AB.

8 to Glory Bull Riding – det officiella spelet from PBR är för närvarande tillgängligt för nedladdning i:

Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Kanada, Mexiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Tyskland (Xbox One), Uruguay och USA.

Under kommande veckor kommer 8 to Glory även att bli tillgängligt i följande länder:

Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Island, Indien, Irland, Israel, Italien, Kroatien, Kuwait, Libanon, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Nya Zealand, Norge, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Rumänien, Ryssland, Saudiarabien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjeckien, Turkiet, Tyskland (PS4), Ungern, Ukraina och Österrike.

8 to Glory Ultimate Game Room Sweepstakes *Inloggning krävs
https://pbr.fanmaker.com/store/sweepstakes/3930

8 to Glory Ultimate Game Room Sweepstakes Rules *Inloggning krävs
https://pbr.fanmaker.com/8toGlorySweepstakesRules

 

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

För ytterligare information

Don Geyer, VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 augusti 2018.

 

 

 

Three Gates Signs Contract with Short Shot to Develop New Mobile Game Based on the Iconic Asteroids® Brand from Atari®

VISBY, Sweden – August 6 2018 – Three Gates AB today announced that they have signed a deal with Short Shot to develop a new mobile game based on the legendary Asteroids® brand from Atari®. Terms of the deal are not being disclosed, but Three Gates will be sharing development costs and participating in revenue sharing from the product starting at launch. Short Shot is a new gaming company headed up by ex-Take Two Interactive (TTWO Nasdaq) and Jack of All games gaming executive Robert Alexander and Irena Angeliades.  Robert is known for his involvement with Grand Theft Auto and many other famous titles. Irena is a serial entrepreneur who has had a passion and love for old school games since her childhood. She is excited to incorporate her business skills with her lifelong passion of games. The new company is focused on publishing and developing games for mobile devices, consoles and PCs based on well-known brands.

“We are looking forward to working closely with Short Shot on this first game and laying the foundation for what we hope is a long-term relationship as they build out their portfolio of titles,” said Don Geyer CEO of Three Gates. “Working with established industry veterans on major intellectual properties like Asteroids is a key to our growth. With 8 To Glory, our officially licensed title with the PBR, and now Short Shot entrusting us with developing a game based on Asteroids, we’re building a solid reputation amongst brand holders who want quality titles developed, that positively represent their franchises.”

“I’m very impressed with the work Three Gates has done in the past and my interactions with Don have been very positive,” said Robert Alexander President of Short Shot Inc. “Atari and Short Shot are looking forward to seeing Three Gates execute our vision for Asteroids. Then hopefully help us build many other titles in the future as our relationship grows.”

Atari will be the publisher of the new Asteroids mobile game. The companies will be releasing more information about the project as it develops.

About Three Gates AB
Three Gates AB is publicly listed game development company based on the island of Gotland, off the east coast of Sweden. Founded in 2011, Three Gates is a team of experienced professionals, all gathered in a unique location with an unwavering drive and one common goal – to make great games. The company currently has a number of mobile, console and PC titles in development. For more information, please visit: www.threegates.se

About Short Shot
Founded in 2018 and based in New York, Short Shot is building a portfolio of titles based on brands and classic franchises. The company is publishing and co-developing games for mobile devices, consoles and PCs with partners around the world.

About Atari

Atari is an interactive entertainment company. As an iconic brand that transcends generations and audiences, the company is globally recognized for its multi-platform, interactive entertainment and licensed products. Atari owns and/or manages a portfolio of more than 200 games and franchises, including world-renowned brands like Asteroids®, Centipede®, Missile Command®, Pong® and RollerCoaster Tycoon®. Atari has offices in New York and Paris. Visit us online at www.Atari.com.

Three Gates ingår utvecklingsavtal med Short Shot för ett mobilspel baserat på Ataris ikoniska spel Asteroids

Three Gates AB har ingått ett utvecklingsavtal med Short Shot om att utveckla ett nytt mobilspel baserat på det ikoniska spelet Asteroids från Atari. Three Gates kommer att bära en del av utvecklingskostnaderna och kommer att ha del i intäkterna från spelet utifrån en intäktsfördelningsmodell.

Short Shot är ett nytt spelbolag som leds av Robert Alexander (tidigare styrelseledamot i Take Two Interactive (TTWO på Nasdaq) och vd för Jack of All Games) och Irena Angeliades. Robert är känd för sitt arbete med Grand Theft Auto och många andra kända titlar. Irena är en serieentreprenör med en långvarig passion för old school-spel. Det nya bolaget fokuserar på att förlägga och utveckla spel för mobil, konsol och PC baserade på välkända varumärken.

“Vi ser fram emot att arbeta tätt med Short Shot på detta första spel och därmed lägga grunden för vad vi tror kommer att bli ett långsiktigt samarbete när de bygger upp sin spelportfölj”, säger Don Geyer, vd för Three Gates. ”Att arbeta med etablerade industriveteraner på stora IP:n som Asteroids är en nyckel för vår tillväxt. Med 8 to Glory, vårt officiella licensierade spel från Pro Bull Riders, och Short Shot som nu ger oss förtroendet att utveckla ett spel baserat på Asteroids, så bygger vi ett renommé bland varumärkesägare som vill ha kvalitetstitlar utvecklade som representerar deras varumärken på bästa sätt.”

”Jag är väldigt imponerad av arbetet som Three Gates har gjort tidigare och mina interaktioner med Don Geyer har varit mycket positiva”, säger Robert Alexander, ordförande för Short Shot. ”Atari och Short Shot ser fram emot att se Three Gates exekvera vår vision för Asteroids och förhoppningsvis hjälpa oss att utveckla många andra titlar framöver när vår relation växer sig starkare.”

Atari kommer att vara förläggare av det nya mobilspelet Asteroids. Bolagen kommer att släppa mer information om projektet i takt med att det utvecklas.

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

För ytterligare information

Don Geyer, VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 augusti 2018.

8 to Glory – det officiella PBR-spelet är nu tillgängligt på PlayStation 4 och Xbox One

Spela som 40 av världens främsta bull riders mot 30 av de tuffaste tjurarna

8 to Glory – det officiella spelet från PBR (Professional Bull Riders), är nu tillgängligt för PlayStation 4 och Xbox One för $29.99. PBR tävlar i fem länder globalt och sporten visas på TV i mer än 130 territorier. PBR har mer än 82 miljoner fans endast i USA (ESPN Sports Poll).

Spelet erbjuder en variation av spellägen som låter spelarna följa den riktiga PBR-säsongen och återskapa legendariska matchups. Fans kan uppleva säsongen på PBR-touren med the bästa ryttarna och högst rankade tjurarna från PBR, inklusive så väl världsmästaren från 2017 Jess Lockwood som tidigare mästare Cooper Davis, J.B. Mauney och Silvano Alves. Tjurarna inkluderar SweetPro´s Bruiser, Magic Train och Spotted Demon. Fans kan också spela mot varandra som tjur mot ryttare i ”versus mode”.

Väljer man att spela den fulla säsongen så replikeras den aktuella 25:e PBR: Unleash the Beast med samma event och arenor. Det finns möjlighet att öka ryttarens styrka och skicklighet med ny utrustning under säsongen med det slutliga målet att vinna PBR World Championship.

”8 to Glory placerar spelarna i sina favoritryttares stövlar när de tävlar i den verkliga 2018-touren från New York City till finalen i Las Vegas”, säger Sean Gleason, vd, PBR. ”För att fira spelet och PBR:s 25-årsjubileum har vi planerat ett antal spännande promotions de kommande månaderna för att hålla fansen engagerade.”

“Alla som är intresserade av sport, och särskilt tjurridningsfans, borde kolla in spelet och uppleva den riktiga spänningen från PBR på PlayStation 4 eller Xbox One”, säger Don Geyer, vd, Three Gates. ”Samtidigt som PBR fortsätter att växa världen över har vi levererat en realistisk PBR-upplevelse som kan uppskattas av alla åldrar”.

SPELINNEHÅLL

 • Riktiga PBR-säsongerfölj den verkliga PBR-säsongen och de riktiga eventen i Campaign Mode.
 • 40 riktiga PBR-ryttare och 30 riktiga tjurar – spela som dina favoritryttare och gå upp mot de högst rankade tjurarna.
 • Tävla Head-to-Head – lokal multiplayer mode låter användarna spela som tjuren eller ryttaren mot varandra.
 • Leaderboards och tävlingar– tävla om att ha de högst rankade spelarna och tjurarna och om att få högsta poäng på en enskild omgång med de svåraste tjurarna.
 • Samla och dominera – prestera och vinn events för att få tillgång till de bästa ryttarna och tjurarna och maxa ditt bull team och stall.

Three Gates planerar online event och turneringar som ska ge fansen chansen att tävla mot toppgamers för att vinna 8 to Glorys mästerskapsspänne.

Länk till speltrailern: 8 to Glory Trailer

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

För ytterligare information

Don Geyer, VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 juli 2018.

 

 

Three Gates AB genomför en riktad emission som tillför bolaget ca 6 mkr

I enlighet med bemyndigandet från årsstämman den 18 juni 2018 har Three Gates styrelse beslutat att genomföra en riktad kontant nyemission om 461 539 aktier till en mindre grupp kvalificerade investerare. Teckningskursen har fastställts till 13 kr per aktie.

Nyemissionen har tecknats av utvalda kvalificerade investerare, däribland Wild Sloths Oy, ett investmentbolag inriktat på spel- och techsektorn som ägs och leds av Matthew Wilson. Genom nyemissionen kommer bolaget att tillföras ca 6 mkr före transaktionskostnader. Priset per aktie är 13 kr vilket är ca 10 % rabatt på en volymviktad genomsnittlig kurs under de senaste 15 handelsdagarna t o m 20 juli. Efter nyemissionen kommer det totala antalet aktier och röster att uppgå till 4 924 474 och aktiekapitalet kommer att uppgå till 2 722 863,12. Nyemissionen medför en utspädningseffekt på ca 9,4 procent baserat på det totala antalet aktier efter nyemissionen.

Three Gates är nära att ingå ett nytt avtal om spelutveckling vilket medför ett ökat investeringsbehov. Vidare medför emissionen en kortsiktig förstärkning av bolagets likviditet.

Bolagets vd Don Geyer kommenterar: ”Vi är mycket nöjda med att få in Matthew Wilson som ny aktieägare i Three Gates via Wild Sloths. Matthew hade en nyckelroll i Rovios kommersiella framgång, där hans positioner inkluderade Head of Marketing för lanseringen av Angry Birds, Head of third party Publishing och Director of Business Development. Matthew kommer att kunna dela med sig av sin erfarenhet för att hjälpa oss att bättre monetarisera våra mobilspel.”

Skälet till avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt är att på ett kostnads- och tidseffektivt sätt möjliggöra anskaffning av rörelsekapital samt att få in strategiskt värdefulla nya ägare i bolaget.

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

För ytterligare information

Don Geyer, VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 juli 2018.

Professional Bull Riders spel 8 to Glory lanseras för PlayStation and Xbox

Efter succén med mobilspelet lanseras nu konsolversionen av 8 to Glory för PlayStation och Xbox. Spelet kommer att börja säljas 31 juli.

8 to Glory, det officiella spelet från PBR (Professional Bull Riders), har lanserats av Three Gates för PlayStation och Xbox. Spelet kommer att börja säljas 31 juli. Sedan 8 to Glory lanserades för mobil på iOS och Android i augusti 2016, har mer än 1 miljon spelare laddat ner och spelat spelet. Baserat på denna framgång erbjuder nu Three Gates konsolspelare en ännu mer spännande och realistisk spelupplevelse med tjurridning.

Konsolversionen av spelet, som blir tillgänglig för PlayStation 4 och Xbox One, erbjuder en variation av spellägen som låter spelarna följa den riktiga PBR-säsongen och återskapa legendariska matchups. Fans kan uppleva säsongen på PBR-touren med the bästa ryttarna och högst rankade tjurarna från PBR, inklusive så väl världsmästaren från 2017 Jess Lockwood som tidigare mästare Cooper Davis, J.B. Mauney och Silvano Alves. Tjurarna inkluderar SweetPro´s Bruiser, Magic Train och Spotted Demon. Fans kan också spela mot varandra som tjur mot ryttare i ”versus mode”.

Väljer man att spela den fulla säsongen så replikeras den aktuella 25:e PBR: Unleash the Beast med samma event och arenor. Det finns möjlighet att öka ryttarens styrka och skicklighet med ny utrustning under säsongen med det slutliga målet att vinna PBR World Championship.

“Det här actiondrivna spelet låter fansen uppleva spänningen och dramatiken i PBR med en hand bunden till kontrollen och sporrarna i fåtöljen”, säger Sean Gleason, vd för PBR. ”Vi är stolta över att kunna erbjuda den mest realistiska grafiken och spelupplevelsen som någonsin har setts i ett videospel om tjurridning.”

“Vi testade 8 to Glory med de riktiga atleterna från PBR för att säkerställa att det är en högkvalitativ spelupplevelse som på bästa sätt reflekterar PBR:s varumärke”, säger Don Geyer, vd för Three Gates. ”Med PBR som tävlar i fem länder och är tillgängligt i 130 territorier genom global TV-distribution, ser vi ett globalt intresse för ett konsolspel som skildrar episka ”man vs beast match-ups” i en sport med de modigaste atleterna i världen.”

SPELINNEHÅLL

 • Riktiga PBR-säsongerfölj den verkliga PBR-säsongen och de riktiga eventen i Campaign Mode.
 • Dussintals riktiga PBR-ryttare och tjurar – spela som dina favoritryttare och gå upp mot de högst rankade tjurarna.
 • Tävla Head-to-Head – lokal multiplayer mode låter användarna spela som tjuren eller ryttaren mot varandra.
 • Leaderboards och tävlingar– tävla om att ha de högst rankade spelarna och tjurarna och om att få högsta poäng på en enskild omgång med de svåraste tjurarna.
 • Samla och dominera – prestera och vinn events för att få tillgång till de bästa ryttarna och tjurarna och maxa ditt bull team och stall.

Three Gates planerar online event och turneringar som ska ge fansen chanson att tävla mot toppgamers för att vinna 8 to Glorys mästerskapsspänne.
Länk till speltrailern: 8 to Glory Trailer

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

För ytterligare information

Don Geyer, VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 juli 2018.

 

8 to Glory Trailer

Planeringen för marknadsföringen av 8 to Glory pågår för fullt och tillsammans med våra partners har vi beslutat att släppa trailern i samband med att vi går ut med lanseringsdatum för spelet. Bedömningen är att detta ger bäst möjligt genomslag inför lanseringen

Uppdatering om 8 to Glory för konsol

Three Gates har fått 8 to Glory godkänt av PBR och levererat spelet till Microsoft Xbox och Sony PlayStation.

8 to Glory Bull Riding, det officiella spelet från Professional Bull Riders (“PBR”), har genomgått en mycket noggrann testfas som har inkluderat speltestning genomförd av atleter från PBR, professionella speltestare och PBR-fans. Spelet demonstrerades för PBR och godkändes för lansering vid organisationens huvudkontor i Pueblo, Colorado tidigare i juni.

”Teamet har arbetat mycket hårt för att säkerställa att 8 to Glory är en högkvalitativ spelupplevelse som reflekterar PBR:s varumärke”, säger Three Gates vd Don Geyer. ”Nu när spelet är inlämnat till Xbox och PlayStation kommer vi att fokusera på att arbeta med alla inblandade parter för att leverera en mycket spännande produkt på bästa möjliga sätt”.

Three Gates koordinerar lanseringen av 8 to Glory för konsol tillsammans med bolagets partners och den första trailern kommer att släppas under kommande vecka.

PBR tävlar i fem länder och är tillgängligt i 130 territorier genom global TV-distribution.

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

För ytterligare information

Don Geyer, VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Delårsrapport för perioden 1 januari 2018 till 31 mars 2018

 • Nettoomsättningen under första kvartalet uppgick till 1 040 TSEK (4 TSEK).
 • Rörelseresultatet före finansiella poster uppgick till -2 751 TSEK (-2 920 TSEK).
 • Resultatet efter finansiella poster uppgick till -3 439 TSEK (-2 920 TSEK).
 • Resultatet per aktie uppgick till -0,77 SEK (-2,22 SEK) under perioden.
 • I mars genomfördes en företrädesemission på ca 14,7 miljoner kronor.
 • I samband med företrädesemissionen genomfördes en kvittningsemission riktad till Bolagetslångivare där skulder uppgående till ca 6,5 miljoner kronor kvittades mot aktier till samma kurs som i företrädesemissionen.

 

Kommentar till delårsrapporten

Under första kvartalet har fokus fortsatt legat på spelutveckling inför årets stora lansering för Three Gates. Med över 1,1 miljoner nedladdningar för mobilversionen av 8 to Glory, det officiella spelet för Pro  Bull Riders (”PBR”), och en konsolversion klar för lansering under slutet av andra kvartalet 2018, så är det mycket som talar för att Three Gates står inför ett massivt genombrott som spelstudio.

Vår strategi att utveckla kvalitetsspel i samarbete med internationella partners bär nu frukt och vi är mycket optimistiska över framtiden för 8 to Glory med stöd av PBR:s starka varumärke. Vår partner Endeavor säkerställer att spelet kommer att få en bred marknadsföring för att nå målgruppen på över 100 miljoner PBR-fans världen över. Det tidigare officiella PBR-spelet för konsol sålde i 600 000 exemplar 2009 och mot bakgrund av sportens framväxt sedan dess, så är jag övertygad om att vi kommer att nå vårt uttalade mål om att sälja minst 1 000 000 exemplar t o m 2020.

Vi planerar att bygga på framgångarna med 8 to Glory i satsningen på fiskespelet MainStream Fishing. Spelet kompletterar 8 to Glory väl, med sin sport- och friluftslivsprofil. Mobilversionen av MainStream Fishing är redan lanserad och har på kort tid attraherat över 40 000 spelare. Med en marknadsföringsstrategi som bygger på korsvis marknadsföring med 8 to Glory och förhoppningsvis även ett samarbete med ett starkt varumärke, så ser vi mycket positivt på möjligheterna även för MainStream Fishing. Efter mobilversionen planerar vi en konsollansering under nästa år och efter det en VR-version av spelet.

Under perioden har vi gjort flera större uppdateringar av MainStream Fishing och 8 to Glory för mobil för att förbättra monetariseringen av spelen. Vi har även ingått ett uppdragsavtal för att stärka kassaflödet och optimera personalanvändningen. Dessutom har vi långt framskridna diskussioner om ytterligare uppdragsavtal som förväntas slutföras i närtid.

Med den företrädesemission som genomfördes under mars månad har vi stärkt balansräkningen och tillfört rörelsekapital för att ta steget till att bli en etablerad konsolstudio. Vi är tacksamma för stödet från våra trogna aktieägare och välkomnar även nytillkomna ägare till Three Gates AB och ett mycket spännande 2018.

Three-Gates AB Delårsrapport Q1 2018

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 maj 2018 klockan 08:00 CET.

Kallelse till årsstämma i Three Gates AB

Aktieägarna i Three Gates AB (publ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 18 juni, 2018, kl 14.00 i bolagets lokaler på S:t Hansgatan 35 i Visby. Inregistrering till stämman påbörjas klockan 13.30.

Anmälan

Aktieägare som önskar delta i stämman ska dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken senast den 12 juni 2018, dels senast den 12 juni 2018 till bolaget anmält sin avsikt att delta på stämman. Anmälan kan göras per post till Three Gates AB, S:t Hansgatan 35, 621 56 Visby, per telefon 073-334 27 53 eller per e-post ir@threegates.se. Vid anmälan ska uppges namn, personnummer/organisationsnummer samt registrerat aktieinnehav och, i förekommande fall, uppgift om ställföreträdare och ombud.

Kallelsen finns tillgänglig på bolagets hemsida: www.threegates.se. Kallelsen skickas till de aktieägare som så begär och uppger sin postadress.

Förvaltarregistrerade aktier

Aktieägare som låtit förvaltarregistrera sina aktier måste i god tid före den 12 juni  2018 genom förvaltarens försorg tillfälligt låta inregistrera aktierna i eget namn i aktieboken hos Euroclear Sweden AB för att få rätt att delta i stämman.

Ombud och fullmakt

Aktieägare som företräds av ombud ska utfärda fullmakt för sådant ombud. Om fullmakten utfärdats av juridisk person ska bestyrkt kopia av registreringsbevis för den juridiska personen, som utvisar behörighet att utfärda fullmakten, bifogas. Fullmakten är giltig högst ett år från utfärdandet, dock att fullmaktens giltighetstid får vara längst fem år från utfärdandet om detta särskilt anges. Fullmakten i original samt eventuellt registreringsbevis bör i god tid före årsstämman insändas till adress Three Gates AB, S:t Hansgatan 35, 621 56 Visby. Fullmaktsformulär finns tillgängligt på Three Gates AB:s hemsida, www.threegates.se.

Förslag till dagordning

 1. Stämmans öppnande.
 2. Val av ordförande vid stämman.
 3. Upprättande och godkännande av röstlängd.
 4. Val av minst en justeringsman.
 5. Godkännande av dagordning.
 6. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad.
 7. Anföranden av verkställande direktören och företagsledningen.
 8. Framläggande av årsredovisning och revisionsberättelse.
 9. Beslut om fastställande av resultaträkningen och balansräkningen.
 10. Beslut om disposition av bolagets resultat enligt den fastställda balansräkningen.
 11. Beslut i fråga om ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna och verkställande direktören.
 12. Beslut om antalet styrelseledamöter och revisorer.
 13. Beslut om arvoden åt styrelsen och revisorerna.
 14. Val av styrelseledamöter, styrelseordförande och revisor.
 15. Beslut om valberedning och nomineringsprocess inför årsstämman 2019.
 16. Beslut om bemyndigande att fatta beslut om nyemission av aktier och/eller konvertibler.
 17. Övriga frågor.
 18. Stämmans avslutande.

Förslag till beslut

 Beslut om val av stämmoordförande, antalet styrelseledamöter och revisorer, arvoden till styrelseordföranden och övriga styrelseledamöter samt revisor, val av styrelseordförande och övriga styrelseledamöter och revisor (punkt 2, 12, 13 och 14).

Three Gates AB:s valberedning inför 2018 års årsstämma, bestående av Evert Gezelius (ordförande), Håkan Mattsson och Viktor Modigh, föreslår följande:

 • Val av Viktor Modigh till ordförande vid årsstämman.
 • Val av fem styrelseledamöter utan suppleanter.
 • Omval av styrelseledamöterna Joakim Dahl, Martin Ekdal, Don Geyer, Sean Kauppinen och Viktor Modigh som styrelseledamöter för tiden intill slutet av nästa årsstämma. Rune Löderup har omböjt omval.
 • Omval av Viktor Modigh till styrelseordförande.
 • Arvoden till styrelseledamöterna och styrelseordföranden enligt följande: (i) årligt arvode om 80 000 kronor till styrelseledamöter (utom verkställande direktören); (ii) årligt arvode om 150 000 kronor till styrelseordföranden. Inget arvode för eventuellt kommittéarbete utgår. Det ska noteras att Viktor Modigh inte deltog i beslutet om förslag till arvoden till styrelseordföranden och övriga styrelseledamöter.
 • Omval av auktoriserade revisorn Stefan Bengtsson från BDO som bolagets revisor för en period som sträcker sig till slutet av årsstämman 2019.
 • Arvode till revisorn ska utgå enligt godkänd räkning.
 • Valberedningen har inhämtat stöd för sitt förslag från aktieägare som representerar över 33 procent av aktierna i bolaget.

Disposition av bolagets resultat (punkt 10)

Styrelsen föreslår att ingen utdelning lämnas för räkenskapsåret 2017.

Beslut om valberedning och nomineringsprocess inför årsstämman 2019 (punkt 15)

Valberedningen föreslår att valberedningens ledamöter ska utses genom att styrelsens ordförande kontaktar tre av de största aktieägarna baserat på aktieägarstatistik från Euroclear Sweden AB per den 30 september 2018 som vardera utser en representant att, jämte styrelsens ordförande, utgöra valberedning för tiden intill dess att nästa årsstämma har hållits eller, i förekommande fall, intill dess att ny valberedning utsetts. Om styrelsens ordförande, direkt eller genom bolag, skulle vara en av de tre tidigare nämnda största aktieägarna, så ska valberedningen endast bestå av tre ledamöter (styrelsens ordförande samt de två representanter som utsetts av de övriga två större aktieägarna).

Lämnar ledamot valberedningen innan dess arbete är slutfört ska, om valberedningen bedömer att detta är erforderligt, ersättare utses av samme aktieägare som utsett den avgående ledamoten eller, om denne aktieägare inte längre tillhör de röstmässigt största aktieägarna, ska ersättare sökas bland de större aktieägarna.

Valberedningen utser inom sig ordförande. Sammansättningen av valberedningen ska offentliggöras på bolagets webbplats så snart den utsetts och senast sex månader före årsstämman. För det fall en förändring i ägarstrukturen sker efter det att valberedningen satts samman på sätt att en eller flera av aktieägarna som utsett ledamöter i valberedningen inte längre tillhör de tre till röstetalet största aktieägarna, kan också valberedningens sammansättning ändras i enlighet därmed om valberedningen bedömer att så är erforderligt.

Valberedningens uppgift ska vara att inför bolagsstämma framlägga förslag avseende antal styrelseledamöter som ska väljas av stämman, arvode för styrelseordföranden och övriga ledamöter respektive för revisorn, eventuell ersättning för utskottsarbete, styrelsens sammansättning, styrelseordförande, beslut om processen för valberedning 2019, ordförande på bolagsstämma, samt val av revisorer. Bolaget ska svara för skäliga kostnader som av valberedningen bedöms nödvändiga för att valberedningen ska kunna fullfölja sitt uppdrag.

Beslut om bemyndigande för styrelsen att fatta beslut om emission av aktier och/eller konvertibler (punkt 16)

Styrelsen föreslår att stämman bemyndigar styrelsen att vid ett eller flera tillfällen under tiden fram till nästkommande årsstämma, med eller utan företrädesrätt för aktieägarna, besluta om nyemission av aktier och/eller konvertibler. Betalning ska kunna ske kontant, genom apport, genom kvittning eller eljest förenas med villkor. Bolagets aktiekapital och antal aktier får med stöd av bemyndigandet sammanlagt högst ökas med ett belopp respektive antal som ryms inom bolagsordningens gränser. Avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt ska äga ske för att vid behov kunna stärka bolagets finansiella ställning, eller möjliggöra förvärv eller investeringar. Emissionskursen ska vid avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt och vid betalning genom apport motsvara aktiens marknadsvärde med – i förekommande fall – marknadsmässig emissionsrabatt. Styrelsen, verkställande direktören, eller den styrelsen utser, ska äga rätt att vidta de smärre justeringar i beslutet som kan visa sig erforderliga i samband med registrering.

Aktieägares rätt att begära upplysningar

 Enligt 7 kap. 32 § aktiebolagslagen ska styrelsen och den verkställande direktören, om någon aktieägare begär det och styrelsen anser att det kan ske utan väsentlig skada för bolaget, vid stämman lämna upplysningar om förhållanden som kan inverka på bedömningen av ett ärende på dagordningen och förhållanden som kan inverka på bedömningen av bolagets ekonomiska situation.

 Handlingar

 Redovisningshandlingar, revisionsberättelse och övriga handlingar att behandlas på stämman kommer att hållas tillgängliga på bolagets kontor och tillsändes utan kostnad den aktieägare som begär det och uppger sin postadress. Handlingarna kommer även att finnas tillgängliga på bolagets hemsida www. threegates.se och framläggas på stämman.

 Majoritetskrav

För beslut i enlighet med styrelsens förslag enligt punkt 16 i förslaget till dagordning krävs att årsstämmans beslut biträds av aktieägare som representerar minst två tredjedelar av såväl de avgivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna.

Aktier och röster

Three Gates AB har på dagen för denna kallelse totalt 4 462 935 aktier med en röst vardera.

Visby i maj 2018

Styrelsen

För ytterligare information Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post:don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag avexterna företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Delårsrapport för perioden 1 januari 2017 till 30 september 2017

 • Nettoomsättningen under delåret uppgick till 1 036 TSEK (1 606 TSEK). Omsättningen under tredje kvartalet uppgick till 1 024 TSEK (680 TSEK).
 • Rörelseresultatet före finansiella poster uppgick till -7 784 TSEK (-3 809 TSEK). Rörelseresultatet före finansiella poster under tredje kvartalet uppgick till -1 389 TSEK (-1 099 TSEK).
 • Resultatet efter finansiella poster uppgick till -7 785 TSEK (-3 848 TSEK). Resultatet efter finansiella poster under tredje kvartalet uppgick till -1 389 TSEK (-1 100 TSEK).
 • Resultatet per aktie uppgick till -5,92 SEK (-2,93 SEK) under perioden. Resultatet per aktie under tredje kvartalet uppgick till -1,05 SEK (-0,84 SEK).
 • Den 18 augusti lanserades first person shooter-spelet Offensive Combat Redux! på Steam. Den 19 september lanserades spelet på Humble Store.
 • Den 30 september lanserades fiskespelet MainStream Fishing för Android och iPhone.
 • Efter perioden fick Bolaget ett nytt uppdrag för INOV8 Golf med ett kontraktsvärde på ca 1,8 Mkr.
 • Efter perioden meddelade Bolaget tillsammans med partnern Professional Bull Riders (”PBR”) att det officiella PBR-spelet 8 to Glory lanseras för Play Station och Xbox under första halvåret 2018.
 • Efter perioden har ett brygglån på 4 Mkr med 10 % ränta tagits upp för att tillföra likviditet inför en planerad garanterad företrädesemission i början av 2018. Låntagarna har rätt att kvitta lånet mot aktier på samma villkor som i den planerade företrädesemissionen.
 • Efter perioden har Offensive Combat Redux! godkänts för lansering via Facebook Gameroom.

 

Kommentar till delårsrapporten

I samband med publiceringen av delårsrapporten för andra kvartalet lanserades Offensive Combat Redux! Vi hade höga förväntningar inför lanseringen och vi kan bara konstatera att så långt har förväntningarna långt ifrån infriats. Spelet har generellt fått bra betyg från spelarna, men vi har ännu inte lyckats bygga upp den spelarbas som vi hoppats på. Vi fortsätter att tillföra expansioner med nya banor och innehåll till spelet och utvärderar kontinuerligt hur vi ska kunna nå fler spelare. Nästa steg blir en lansering via Facebook Gameroom.

Mobilversionen av Pro Bull Riders (”PBR”) officiella spel 8 to Glory fortsätter att attrahera många spelare och har i skrivande stund över 850 000 nedladdningar. Spelet utvecklades ursprungligen av Three Gates under ett uppdragsavtal, men vi tog över rättigheterna i slutet av sommaren och fick in de första intäkterna från spelet i slutet av tredje kvartalet. För att ytterligare vässa intjäningen från spelet planerar vi en större uppdatering i januari med fokus på monetariseringsmodellen.

I slutet av perioden lanserades även mobilspelet MainStream Fishing, som har fått bra betyg på Google Play. En hel del spelare har redan upptäckt spelet, trots att marknadsföringen kommer att påbörjas på allvar först efter årsskiftet i samband med att vi uppdaterar monetariseringsmodellen. Vi för diskussioner med fiskerelaterade varumärken inom Endeavor-familjen (tidigare WME-IMG) om samarbeten, men kommer inledningsvis att använda oss av korsvis marknadsföring genom mobilspelet 8 to Glory för att nå ut till spelarna. Marknaden för fiskespel för mobil är global och de ledande spelen är mycket lönsamma och bedöms generera intäkter på över 100 000 US dollar i veckan. Vi ser goda möjligheter att utmana de största spelen i genren med MainStream Fishing.

I början av november meddelade vi tillsammans med vår partner PBR att 8 to Glory kommer ut i en ny konsolversion under första halvåret 2018. Fokus för studion ligger i nuläget på att leverera spelet till MS Xbox och Sony Play Station under december månad för slutgiltigt godkännande i februari månad. Lansering väntas ske före sommaren i samband med PBRs 25-årsjubileum. Det blir en mycket viktig lansering för Three Gates, som genom detta etablerar oss som en konsolstudio, vilket markant ökar värdet på studion som samarbetspartner och i förvärvssammanhang. Det senaste officiella PBR-spelet lanserades 2009 och såldes i 600 000 exemplar. Sedan dess har sporten växt kraftigt och bedöms nu ha 69 miljoner fans i USA och 100 miljoner fans totalt.

Sedan WME-IMG köpte PBR under 2015 har mycket ambitiösa planer sjösatts för att ytterligare stärka varumärket. Satsningen leds nu av Endeavors vd Ari Emanuel (känd för fans av TV-serien Entourage som förebilden till karaktären Ari Gold) och teamet bakom den globala expansionen av kampsportssuccén UFC som förvärvades av WME-IMG under 2016. Monetarisering av varumärket genom spel och andra produkter är en viktig del av satsningen. Vi och PBR har stora planer för marknadsföringen av 8 to Glory. Spelet kommer att framvisas på samtliga betydande PBR-event och ska även marknadsföras i över 1 000 Walmart-butiker, som ett led i samarbetet mellan PBR och Walmart.

De officiella licensierade spelen för NASCAR och WWE (sporter med motsvarande antal fans som PBR) har sålt över 9 000 000 respektive 8 000 000 exemplar. Vårt mål är att sälja minst 1 000 000 exemplar av 8 to Glory fram till slutet av 2020.

Den tuffa starten för Offensive Combat och de utdragna förhandlingarna innan förvärvet av rättigheterna till 8 to Glory kunde slutföras har negativt påverkat likviditeten i bolaget. Vi har stärkt upp teamet för att kunna exekvera utgivningsplanen efter sommarens förvärv och för att genomföra den offensiva satsningen krävs mer rörelsekapital.

Därför har vi kortsiktigt stärkt likviditeten med ett brygglån på totalt 4 Mkr till 10 % ränta. Vidare planeras en garanterad företrädesemission, som kommer att genomföras under januari månad. I samband med upprättandet av garantikonsortiet kommer långivarna ha möjlighet att kvitta lånen mot aktier till samma villkor som i företrädesemissionen. Genom nyemissionen stärker vi bolagets balansräkning och tillför nödvändigt rörelsekapital.

Med den kommande konsolversionen av 8 to Glory etablerar vi Three Gates som en spelstudio med kapacitet att lansera kvalitativa titlar för alla större plattformar och i samarbete med partners i världsklass.

 För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB (publ) är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Three-Gates-AB-Delårsrapport-Q3-2017

 

Three Gates utvecklar Professional Bull Riders spel 8 to Glory – Bull Riding för PlayStation och Xbox

Baserad på det framgångsrika mobilspelet kommer konsolversionen att lanseras 2018

Professional Bull Riders (PBR) och Three Gates meddelar att 8 to Glory – Bullriding kommer att lanseras för konsol.
8 to Glory – Bull Riding som lanserades för mobila plattformar i augusti 2016 kommer att ta ”the toughest sport on dirt” till PlayStation och Xbox under första halvåret 2018 i samband med PBR:s 25-årsjubileum.
8 to Glory – Bull Riding är ett spännande, action-drivet och unikt sportspel med varierade spellägen som låter spelarna följa den riktiga PBR-säsongen och återuppleva legendariska matcher. Spelarna kan välja mellan sina favoritryttare med en vikt på ca 70 kg och försöka betvinga en rasande tjur på över 700 kg.

”Över 700 000 spelare har hittills laddat ner 8 to Glory på mobil, vilket visar efterfrågan på spelprodukter som reflekterar den unika spänningen i professionell tjurridning”, säger Don Geyer, VD för Three Gates AB. ”Med pyrotekniken och rock n´roll-stämningen under PBR-eventen och den episka kraftmätningen mellan ryttaren och tjuren ger PBR perfekta förutsättningar för att skapa en spännande spelupplevelse. Det är en ära att få ge liv till den här sporten, som är fylld av hjältar, legender och de modigaste idrottsmännen, i ett nytt konsolspel.”

“Att ta 8 to Glory vidare till konsol är en naturlig utveckling efter vår framgångsrika mobillansering”, säger John Sohigian, Vice President, Consumer Products, PBR. “Efter den inledande lanseringen i samband med vårt 25-årsjubileum, så avser vi att lansera årliga versioner av spelet med uppdaterade säsongsdata, nytt innehåll, spellägen, och nya funktioner unika för konsol”.

SPELFUNKTIONER

 • Riktiga PBR-säsonger Följ den riktiga PBR-säsongen i Campaign Mode
 • Dussintals riktiga PBR-ryttare och tjurar – Spela som dina favoritryttare och möt de tuffaste tjurarna
 • Multiplayer – Lokalt multiplayer-läge låter spelarna möta varandra som tjur respektive ryttare.
 • Poängmätning och tävlingar – Tävla om att ha de högst rankade ryttarna och tjurarna.
 • Samla och dominera – Utför prestationer och vinn event för att få tillgång till de bästa ryttarna och tjurarna och maximera ditt tjurteam och stall.

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Om Professional Bull Riders

Världens främsta tjurridningsorganisation startade som 20 ryttares dröm för 24 år sedan och är nu ett globalt sportfenomen. I elitklassen Built Ford Tough Series, finns de 35 högst rankade ryttarna i världen och de bästa tjurarna i branschen. Den TV-sända PBR Built For Tough Series, PBR Real Time Pain Relief Velocity Tour, PBR Touring Pro Division och PBR:s internationella organisationer i Australien, Brasilien, Kanada och Mexico har betalat ut mer än 150 miljoner dollar i prispengar till idrottsmännen. I maj 2015 förvärvades PBR av Endeavor (tidigare WME | IMG), en global ledare inom sport, underhållning och mode. För mer information, se PBR.com, eller följ organisationen på Facebook.com/PBR, Twitter.com/PBR och YouTube.com/PBR.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB
Telefon: 0705 – 54 73 33
E-post: don@threegates.se

Andrew Giangola, PBR
Telefon: +1-646-871-2402
E-post: Andrew.Giangola@img.com

 

Three Gates AB får nytt uppdrag för INOV8 Golf med ett kontraktsvärde på ca 1,8 MSEK

Den svenska spelstudion Three Gates och den amerikanska partnern INOV8 Golf har slutit avtal om ytterligare arbete för INOV8 Golfs mobilspel som kombinerar golf och virtuell gambling.

– Three Gates roll blir att bygga vidare på det arbete vi tidigare utfört för INOV8 Golf. Vi utvecklar och underhåller det nya mobilspelet medan INOV8 Golf kommer att marknadsföra spelet med hjälp av sitt breda kontaktnät och en rad namnkunniga sponsorer, säger företagets vd Don Geyer.

Mobilspelet kombinerar golf och virtuell gambling på ett innovativt, underhållande och socialt sätt och marknadsförs under INOV8:s varumärke. Three Gates AB får en fast ersättning för utvecklingsarbetet. Kontraktstiden är sex månader med ett totalt kontraktsvärde på ca 1,8 miljoner kronor.

– Vi är mycket nöjda med det arbete som Three Gates har utfört för oss tidigare och vi ser fram emot att arbeta vidare tillsammans med nästa steg i utvecklingen av vårt kommande mobilspel, säger INOV8 Golfs vd John Cioe.

– Det nya avtalet med INOV8 Golf innebär att vi kan utnyttja kapaciteten i studion fullt ut och tillföra stabila intäkter, samtidigt som vi håller uppe tempot i våra andra projekt. Det finns även ett starkt nätverk kring INOV8 Golf, där vi ser möjliga synergier med vår sportfokuserade spelportfölj, som vi utvecklar i samarbete med IMG, Pro Bull Riders och andra internationella partners, säger Don Geyer.

INOV8 Golf grundades av den amerikanska entreprenören John Cioe och är baserat i Scottsdale, Arizona. Bolaget har ett brett nätverk inom professionell sport och bland sponsorerna märks starka varumärken som PGA Golf och professionalpoker.com. Flera kända amerikanska sportprofiler är också knutna till bolaget:

Tom Schneider har närmare 25 års erfarenhet av golfbranschen. Han är finanschef för Loudmouth Golf och har arbetat med bland andra PING Golf. Schneider har även gjort sig ett namn som spelare och medieprofil inom professionell poker. Han utnämndes till Poker Player of the Year i 2007 års World Series of Poker och medverkar regelbundet i TV och andra medier.

Jerry Hairston Jr spelade i flera olika klubbar i Major League Baseball under åren 1998-2013. Han vann World Series Championship 2009 med New York Yankees. Efter sin aktiva tid har Hairston arbetat med Los Angeles Dodgers sändningar i anslutning till matcher för Sportsnet LA.

För mer information, kontakta gärna:

Don Geyer, VD
Tel: 070-554 73 33
don@threegates.se

Three Gates

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en produktportfölj som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och har ett stort internationellt nätverk.
www.threegates.se

INOV8 Golf

INOV8 Golf är ett mediebolag baserat i Scottsdale, Arizona, som fokuserar på spel, virtuell gambling och golfrelaterad livsstil. INOV8 Golf skapar nya och spännande sätt att bedriva välgörenhet på med nya mobila och sociala golfspel.
www.inov8golf.com

Offensive Combat: Redux! första DLC-uppdatering på Steam och Humble Store

Three Gates lanserar nytt nedladdningsbart innehåll (”Downloadable Content”, ”DLC”) till det nyligen utgivna FPS-spelet Offensive Combat: Redux!. Idag lanseras även spelet på Humble Store, som är den näst största distributören för PC-spel vid sidan av Steam. Spelet ges ut i normal version ($7,99) samt som 4-pack ($29,99), båda kraftigt prisreducerade från ordinarie pris på $19.99 respektive $59.99. Se erbjudandet på Humble Store här:  https://www.humblebundle.com/store/offensive-combat-redux-4-pack

19:e september DLC-uppdatering

Den första stora DLC-uppdateringen till Offensive Combat: Redux! innehåller:

 • Ändring av enspelarläget så att spelare kan samla erfarenhetspoäng och mynt för att låsa upp vapenuppgraderingar, utan att behöva tävla mot andra personer
 • Två nya banor:
 • Shortest Yard – Containrarna döljer en hemlighet, men alla är mer fokuserade på att hålla sig vid liv i denna trånga närstridsbana
 • Last Resort – En vacker strandort där någonting har gått hemskt fel efter att OC-legionen har anlänt för att leka
 • Flera nya kostymer till spelkaraktärerna (som kan upptäckas i spelet)
 • En Anonymous-kostym baserad på den ökände Guy Fawkes-mask som bärs av hackergruppen med samma namn
 • Nya förnedrande gester (”pwns”)

Spelet kommer att få en ny DLC-uppdatering varje månad under resten av 2017, med minst en ny bana, flera kostymer, nya gester och en del annat. Spelet finns sedan tidigare tillgängligt på Steam, och från och med idag även på Humble Store i Nordamerika, Europa och Latinamerika med regionspecifik prissättning.

Om Offensive Combat: Redux!

Offensive Combat: Redux!™ är ett frenetiskt online FPS-spel i högt tempo som låter spelare visa upp sina färdigheter och spela som ett antal olika unika karaktärer som t.ex. kommandosoldater, utomjordingar, ödlor, kycklingar, orker, pirater, discostjärnor och till och med Drumpf! Utrusta dig med galna vapen och möt mördarrobotar i enspelar-läge, eller spela dödsmatcher och ”fånga flaggan” tillsammans med vänner, eller varför inte hoppa in i en alla-mot-alla dödsmatch? Spelet finns initialt tillgängligt i Europa och Nordamerika till Windows-baserade PC-datorer. Det finns planer på att lägga till stöd för fler regioner och plattformar.

Trailer: https://youtu.be/WSa-JhFY5nY

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Three Gates presenterar uppdateringsplan för Offensive Combat: Redux!

Fyra uppdateringar med nytt nedladdningsbart innehåll (“DLC”) till spelet är under utveckling. Uppdateringarna kommer att publiceras månatligen.

 Three Gates och partnerbolaget SlapShot Games presenterar uppdateringsplanen för det nyligen utgivna first person shooter-spelet (“FPS”) Offensive Combat: Redux!. Planen innehåller fyra DLC-paket, med en ny karta varje månad (två kartor i september), nya skins för karaktärer och annat nytt innehåll till spelet. Spelet finns för närvarande tillgängligt på Steam för $ 19,99 och € 17,99 i Nordamerika respektive Europa. Spelet kommer att lanseras i Latinamerika 1 september.

Offensive Combat: Redux! uppdateringsplan

Uppdatering 1 – 31 augusti

 • Nya resultattavlor som möjliggör tävlingar på vecko- och månadsbasis
 • Samlarkort från Steam
 • Tyska, franska, spanska och portugisiska språkversioner

DLC-uppdatering – 18 september

Den första större DLC-uppdateringen innehåller flera karaktärsval och två nya kartor:

 • Shortest Yard – containrarna rymmer en hemlighet, medan alla fokuserar på att överleva på den trånga närstridskartan
 • Last Resort – en vacker strand, där något uppenbarligen har gått fullständigt galet när OC-legionen kommer för att spela
 • Fler skins för karaktärerna (att upptäcka i spelet)
 • Nya sätt att förödmjuka motståndarna

DLC-uppdatering – 27 oktober

Uppdateringen med Halloween-tema innehåller mer innehåll och en ny karta:

 • Graveyard – det är en kuslig och fantastisk ”herre på täppan”-karta fylld av giftiga växter och gravar
 • Fler skins för karaktärerna (inklusive Pumpkin Jack)
 • Nya sätt att förödmjuka motståndarna

DLC-uppdatering – 21 november

Novemberuppdatering med ny karta och nytt innehåll:

 • Painhouse –besök Painhouse efter ännu en bombnedslag, där båda sidor möts i en “box map” med många nivåer att angripa fienden ifrån
 • Ännu fler skins för karaktärer (möt Redd the Donkey, Blu the Elephant, och mycket mer)
 • Nya sätt att förödmjuka motståndarna

DLC-uppdatering – 20 december

 • För att fira helgerna kommer kartan Probetown att ha ett jultema. Som en extra julklapp kommer även en ny karta i yttre rymden. Uppdateringen innehåller:
 • Disasteroids – katapultera dig mellan tre asteroider och utforska tunnlar och en avlägsen rymdstation på den här unika kartan som ytterligare förklarar mysteriet med Offensive Combat
 • Nya skins för karaktärer (Santa’s Lil Helper, Sno Brainer och Freezy the Snowman, och mer)
 • Och naturligtvis nya sätt att förödmjuka motståndarna

Om Offensive Combat: Redux!:

Offensive Combat: Redux! är ett satiriskt, ohämmat, snabbt och frenetiskt online FPS-spel, som låter spelarna visa sin skicklighet och spela med en mängd unika karaktärer som exempelvis commandos, rymdvarelser, ödlor, kycklingar, orcher, pirater, discostjärnor och till och med Drumpf. De kan utrusta sig med dussin av galna vapen och ta sig an mördarrobotar i single player-läge, ansluta sig till sina vänner i ”Team Deathmatch” eller ”Capture the Flag” och hoppa in i ett kaotiskt alla mot alla i ”Deathmatch”. Spelet är initialt tillgängligt i Europa och Nordamerika för PC (Windows), med ytterligare regioner och konsolversioner planerade.

Trailer: https://youtu.be/WSa-JhFY5nY

 För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk.

Offensive Combat: Redux! lanseras i Latinamerika

Three Gates och partnerbolaget SlapShot lanserar first person shooter-spelet (”FPS”) Offensive Combat: Redux! i Latinamerika fredagen den 1 september. Latinamerikanska spelare kommer att kunna spela i sin region med lokaliserade spanska och portugisiska versioner av spelet. Prissättningen blir i linje med andra FPS-spel i regionen baserat på återkoppling från spelare som har beta-testat spelet.

”Det finns miljoner av fans till varumärket Offensive Combat i Latinamerika, så vi har tagit den tid som krävts för att säkerställa bästa möjliga lansering genom att lokalisera spelet till portugisiska för Brasilien och spanska för resten av regionen”, säger Don Geyer, VD för Three Gates AB. ”Vi ser fram emot att ha spelare på ett flertal regionala servrar, så att vi kan erbjuda en högkvalitativ spelupplevelse som reflekterar våra värderingar att leverera en underhållande och rättvis spelupplevelse för alla.”

“Latinamerika var den största regionen för det tidigare Offensive Combat-spelet och fansen från regionen är väldigt förväntansfulla, baserat på responsen på våra kampanjer i sociala medier”, säger Sean Kauppinen, VD för SlapShot Games LLX. ”Vi följer vår uppdateringsplan och kommer att ha spelet tillgängligt med lokaliserade versioner på engelska, tyska, franska, spanska och portugisiska i den första uppdateringen som kommer under fredagen den 1 september.”

Om Offensive Combat: Redux!:

Offensive Combat: Redux! är ett satiriskt, ohämmat, snabbt och frenetiskt online FPS-spel, som låter spelarna visa sin skicklighet och spela med en mängd unika karaktärer som exempelvis commandos, rymdvarelser, ödlor, kycklingar, orcher, pirater, discostjärnor och till och med Drumpf. De kan utrusta sig med dussin av galna vapen och ta sig an mördarrobotar i single player-läge, ansluta sig till sina vänner i ”Team Deathmatch” eller ”Capture the Flag” och hoppa in i ett kaotiskt alla mot alla i ”Deathmatch”. Spelet är initialt tillgängligt i Europa och Nordamerika för PC (Windows), med ytterligare regioner och konsolversioner planerade.

Trailer: https://youtu.be/WSa-JhFY5nY

 För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk.

Offensive Combat: Redux! är nu tillgängligt

Snabbt, frenetiskt och roligt FPS-spel som höjer ribban för galenskap och underhållning

LAS VEGAS och VISBY, Sverige — (18:e augusti, 2017) – Idag släppte Three Gates och SlapShot Games Offensive Combat: Redux!™ på Steam. Spelet kostar $19.99 i Nordamerika och €17.99 i Europa. 10 % rabatt erbjuds de som köper spelet under första veckan. Offensive Combat: Redux!™ är ett frenetiskt online FPS-spel i högt tempo som låter spelare visa upp sina färdigheter och spela som ett antal olika unika karaktärer som t.ex. Kommandosoldater, Utomjordingar, Ödlor, Kycklingar, Orker, Pirater, Discostjärnor och till och med Drumpf! Utrusta dig med galna vapen och möt Mördarrobotar i enspelar-läge, eller spela Dödsmatcher och ”Fånga Flaggan” tillsammans med vänner, eller varför inte hoppa in i en alla-mot-alla Dödsmatch? Spelet finns initialt tillgängligt i Europa och Nordamerika till Windows-baserade PCs. Det finns planer på att lägga till stöd för fler regioner och plattformar.

Trailer: https://youtu.be/WSa-JhFY5nY

VIP Belöningar
Dessutom delas ett exklusivt VIP avatar set ut till de som köper spelet och loggar in under augusti. Dessa speciella digitala spelobjekt visar vilka spelare som har varit med från början. Detta ingår; en specialutgåva av ett guldhuvud som en discokula, 2st VIP-jackor i guld (1 kvinnlig och 1 manlig), guldbyxor, guldskor och, ja du gissade rätt: guldhandskar. Spelarna kommer vara guldiga från topp till tå!

Spelet innehåller

 • 6 banor, och fler är på väg
 • Vapen, vapen, vapen – Automatgevär, Prickskyttegevär, Hagelgevär, Kulsprutor, Pistoler, Närstridsvapen
 • Hundratals avatar-delar – Bygg din unika karaktär genom att välja från mer än 40 olika huvuden, överkroppar, ben, armar och fötter. Över 1000 olika kombinationer redan från start
 • Segergester – Förnedra dina fiender efter att du har besegrat dem för att få extra belöningar
 • Extra utrustning – Hitta temporär extra utrustning i spelet som t.ex. Automatkanoner, Rustning, Dubbel skada-modifiering, Raketgevär och mycket mer
 • Flerspelar-lägen
  • Dödsmatch (2-12 spelare)
  • Dödsmatch i lag (4-16 spelare)
  • Fånga Flaggan (4-16 spelare)
 • Enspelar-lägen
  • Mördarrobot-läge
  • Utforskar-läge
  • Skjutbana

Nuvarande banor

 • Burninator – Ett lavafyllt citadell i ruiner. Hitta extra rustning och ta dig till toppen på kartan för den mest fördelaktiga positionen.
 • Courtyard – Ett asiatiskt tempel med Drakstatyer och karpar i dammar som kommer hålla dig i rörelse.
 • Dry Run – En ökenstad full med möjligheter för krypskyttar och tre olika vägar som gör detta till en favorit-bana för Fånga Flaggan.
 • Probetown – Utomjordingar har landat i förorten och de strålar upp dig till sitt skepp där det finns utrustning som automatkanoner och extra rustning!!
 • Slums– En nedgången stadsdel som erbjuder tillfällen för både prickskytte och närstrid vid flaskhalsar på kartan och platser med extra utrustning.
 • Turbine– En futuristisk energianläggning med flera torn och många platser för intensiva strider.

Systemkrav (minimum):

 • OS: Windows 7
 • Processor: Intel Core i5-2500k eller AMD Phenom II X4 955
 • Arbetsminne: 4 GB RAM
 • Grafikkort: GeForce GTX 570 eller Radeon HD 6850
 • DirectX: Version 11
 • Nätverk: Uppkoppling via bredband
 • Lagring: 4 GB tillgängligt utrymme

About Three Gates AB
Founded in 2010, Three Gates was born out of Sweden’s prestigious university system where many of the core team members first met while creating high-end simulations for industries and governments, as well as games. The company initially focused on work-for-hire projects and quickly became one of the best teams working within Unity 3D while finishing projects that needed expert firefighting in coding and design. The company has developed games for PC and mobile, including 8 to Glory: Bull Riding and Legends of Aethereus, before setting its sights on its current slate of titles. Three Gates is currently working on multiple original IP projects including MainStream Fishing, and Offensive Combat: Redux! For more information, please visit: www.threegates.se

About SlapShot Games
Founded in late 2016 by game industry veterans, SlapShot Games, LLC. is a video game publishing company that takes a similar approach to games as professional hockey players take to their craft. Through hard work, training, years of experience and “game sense” we’re capable of picking IP and games that are generational, and bring them to the market. Our goal is to publish great games that we, and millions of others, want to play.  We’re working hard to reach this goal with talented partners, and world class IP and licenses. For more information, check out: www.slapshotgames.com

# # #

CONTACT
Sean Kauppinen (for SlapShot Games)
International Digital Entertainment Agency (IDEA)
+1-415-299-2156
sean@ide-agency.com

Don Geyer
Three Gates AB
ir@threegates.se

 

Offensive Combat: Redux! börjar använda EasyAntiCheat och VAC för att stoppa potentiella fuskare

Three Gates har valt EasyAntiCheat för att säkerställa rättvist spelande i OC Redux!

LAS VEGAS och VISBY, Sverige — (9:e augusti, 2017) – Three Gates och SlapShot Games har ingått partnerskap med EasyAntiCheat (”EAC”) för att säkerställa att det kommande online FPS-spelet Offensive Combat: Redux!™ blir en rättvis spelupplevelse för alla. Three Gates implementerar redan säkerhetsfunktioner från Valve Anti-Cheat (”VAC”), och tillsammans med integrationen av EAC som är världsledande inom anti-fusk i spel, kan fuskare hittas och stoppas.

”Våra spelare kan känna sig helt säkra på att vi tar fusk på allvar, för det är inte kul att spela med folk som gör spelet orättvist”, säger Don Geyer, VD på Three Gates AB. ”EAC-gruppen är bra att jobba med och de är bäst inom sitt område, så vi känner oss trygga i att spelupplevelsen kommer att vara rättvis, säker och rolig för alla spelare som gillar e-sport.”

Offensive Combat: Redux!™ kommer att lanseras den 18:e augusti på Steam. Spelet har varit i stängd beta-testning de senaste två månaderna och är nu redo att nå ut till en större publik av spelare i Nordamerika och Europa. Spelet kommer att säljas för $19.99 i Nordamerika och €17.99 i Europa, och kommer även att erbjudas till kampanjpris under lanseringsveckan. Spelet kommer initialt att finnas tillgängligt för Windows-baserade datorer, och planeras även längre fram att släppas till spelkonsoler. Intresserade spelare kan redan nu lägga till spelet i sin önskelista på Steam via följande länk: http://store.steampowered.com/app/622170/Offensive_Combat_Redux

Efter lanseringen kommer teamet regelbundet utöka spelet med flera banor, skins, och annat innehåll. Lokalisering och regionala servrar för spelare i Latinamerika, Asien, och andra regioner som inte kommer täckas i den första lanseringen är under utveckling.

Offensive Combat: Redux! är ett satiriskt, ohämmat online FPS-spel, med en mängd olika banor designade för snabbt gameplay och varierande spelstilar. Originalspelet var gratis att spela och innehöll möjligheten att köpa uppgraderingar för att uppnå de högsta nivåerna och snabbare få tillgång till ett stort utbud av vapen. I den nya versionen används i stället en modell med initial betalning och prestationsbaserade uppgraderingar för bättre balans i spelupplevelsen. Offensive Combat: Redux! bygger på föregångarens välfungerade gameplay och välkända banor, som nu presenteras för en ny publik. Med dussintals vapen och sätt att PWN:a dina motspelare är Offensive Combat: Redux! ett helt unikt spel bland dagens FPS-titlar.

Spelet innehåller:

 • 6 banor (ännu fler banor är under utveckling); Burninator, Courtyard, Dry Run, Probetown, Slums, och Turbine
 • Ett dussintal skins – Var ditt unika jag, vare sig du är en ödla, en militär, eller allt där emellan
 • PWNs – Ja, det är tillåtet att fisa på dina fiender efter att du dödat dem för att få extra XP och saker
 • Multiplayer – Spela med dina vänner i Deathmatch, Team Deathmatch, och Capture the Flag
 • Singleplayer – Spela själv och utforska kartan, öva på skjutbanan, eller spela mot botar

 Systemkrav (minimum):

 • OS: Windows 7
 • Processor: Intel Core i5-2500k eller AMD Phenom II X4 955
 • Arbetsminne: 4 GB RAM
 • Grafikkort: GeForce GTX 570 eller Radeon HD 6850
 • DirectX: Version 11
 • Nätverk: Uppkoppling via bredband
 • Lagring: 4 GB tillgängligt utrymme

About Three Gates AB
Founded in 2010, Three Gates was born out of Sweden’s prestigious university system where many of the core team members first met while creating high-end simulations for industries and governments, as well as games. The company initially focused on work-for-hire projects and quickly became one of the best teams working within Unity 3D while finishing projects that needed expert firefighting in coding and design. The company has developed games for PC and mobile, including 8 to Glory: Bull Riding and Legends of Aethereus, before setting its sights on its current slate of titles. Three Gates is currently working on multiple original IP projects including MainStream Fishing, and Offensive Combat: Redux!, For more information, please visit: www.threegates.se

About SlapShot Games

Founded in late 2016 by game industry veterans, SlapShot Games, LLC. is a video game publishing company that takes a similar approach to games as professional hockey players take to their craft. Through hard work, training, years of experience and “game sense” we’re capable of picking IP and games that are generational, and bring them to the market. Our goal is to publish great games that we, and millions of others, want to play.  We’re working hard to reach this goal with talented partners, and world class IP and licenses. For more information, check out: www.slapshotgames.com

CONTACT
Sean Kauppinen (for SlapShot Games)
International Digital Entertainment Agency (IDEA)
+1-415-299-2156
sean@ide-agency.com

Don Geyer
Three Gates AB
ir@threegates.se

Offensive Combat: Redux! lanseras på Steam den 18:e augusti i Europa och Nordamerika

Priset på det frenetiskt snabba FPS-spelet från Three Gates och SlapShot Games sätts till $19.99/€17.99.

Las Vegas och Visby, Sverige (24:e juli, 2017) – SlapShot Games och Three Gates meddelade idag att Offensive Combat: Redux!TM lanseras på Steam den 18:e augusti. Spelet har varit i stängd beta-testning de senaste två månaderna och är nu redo att nå ut till en större publik av spelare i Nordamerika och Europa. Företagen har meddelat att spelet kommer säljas för $19.99 i Nordamerika och €17.99 i Europa, och kommer även att erbjuda kampanjpris under veckan för lanseringen. Spelet kommer initialt att finnas tillgängligt för Windows-baserade datorer, och planeras även att släppas till spelkonsoler längre fram i tiden. Det är nu möjligt för intresserade att lägga till spelet på önskelistan på Steam via följande länk http://store.steampowered.com/app/622170/Offensive_Combat_Redux

Efter lanseringen kommer teamet regelbundet utöka spelet med flera banor, skins, och annat innehåll. Lokalisering och regionala servrar för spelare i Latinamerika, Asien, och andra regioner som inte kommer täckas i den första lanseringen är under utveckling.

“Spelet flyter verkligen på bra och det är mycket underhållande att hoppa in och spela med ett par vänner.” säger Don Geyer, VD för Three Gates AB. “Det stora utbudet av vapen, banor och humoristiska skins gör det möjligt för spelare att anpassa spelet efter sin stil. Och med våra planer med att fortsätta lägga till innehåll och uppdateringar så vet vi att spelet kommer fortsätta attrahera spelare under en lång tid framöver.”

Offensive Combat: Redux! är ett satiriskt, ohämmat online FPS-spel, med en mängd olika banor designade för snabbt gameplay och varierande spelstilar. Originalspelet var gratis att spela och innehöll möjligheten att köpa uppgraderingar för att uppnå de högsta nivåerna och snabbare få tillgång till ett stort utbud av vapen. I den nya versionen används i stället en modell med initial betalning och prestationsbaserade uppgraderingar för bättre balans i spelupplevelsen. Offensive Combat: Redux! bygger på föregångarens välfungerade gameplay och välkända banor, som nu presenteras för en ny publik. Med dussintals vapen och sätt att PWN:a dina motspelare så är Offensive Combat: Redux! ett helt unikt spel bland dagens FPS-titlar.

Spelet innehåller:

 • 6 banor (ännu fler banor är under utveckling); Burninator, Courtyard, Dry Run, Probetown, Slums, och Turbine
 • Ett dussintal skins – Var ditt unika jag, vare sig du är en ödla, en militär, eller allt där emellan
 • PWNs – Ja, det är tillåtet att fisa på dina fiender efter att du dödat dem för att få extra XP och drops
 • Multiplayer – Spela med dina vänner i Deathmatch, Team Deathmatch, och Capture the Flag
 • Singleplayer – Spela själv och utforska kartan, öva på skjutbanan, eller spela mot botar

 Systemkrav (minimum):

 • OS: Windows 7
 • Processor: Intel Core i5-2500k eller AMD Phenom II X4 955
 • Arbetsminne: 4 GB RAM
 • Grafikkort: GeForce GTX 570 eller Radeon HD 6850
 • DirectX: Version 11
 • Nätverk: Uppkoppling via bredband
 • Lagring: 4 GB tillgängligt utrymme

Three Gates släpper gamblingspelet Cash Cow

Three Gates har släppt gamblingspelet Cash Cow på bSpots plattform för real money gambling exklusivt för den amerikanska marknaden. Spelet är en modern tolkning av det klassiska arkadspelet Frogger, där spelaren undviker bilar och hoppar mellan stockar, med möjlighet att satsa och vinna riktiga pengar via bSpots plattform.

Cash Cow är det första spelet utvecklat av Three Gates under det etablerade samarbetet med den nya gamblingplattformen bSpot, som är den enda aktören med etablerade licenser för online gambling som sträcker sig över flera delstater på den strängt reglerade amerikanska spelmarknaden. Som en tidig samarbetspartner för plattformen ser Three Gates goda möjligheter att bli en betydande utvecklare för bSpot.

”Vi är entusiastiska över att vara en av de första utvecklarna att publicera ett spel på bSpots nya plattform för real money gambling i USA. Vi kommer att utföra en hel del tester, finjusteringar och analys av data inledningsvis för att optimera spelet för bSpots publik. I och med att intäktsmodellen bygger på vinstdelning mellan plattformen och utvecklarna, så ser vi en hög potential för tillväxt för både bSpot och Three Gates”, säger Don Geyer, VD för Three Gates AB.

För ytterligare information
Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget
Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. Bolaget är listat på NGM MTF under kortnamnet GATE. För ytterligare information se: www.threegates.se

 

Kallelse till årsstämma i Three Gates AB

Aktieägarna i Three Gates AB (publ) kallas härmed till årsstämma tisdagen den 30 maj, 2017, kl 14.00 i bolagets lokaler på S:t Hansgatan 35 i Visby. Inregistrering till stämman påbörjas klockan 13.30.

Anmälan

Aktieägare som önskar delta i stämman ska dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken senast den 24 maj 2017, dels senast den 24 maj 2017 till bolaget anmält sin avsikt att delta på stämman. Anmälan kan göras per post till Three Gates AB, S:t Hansgatan 35, 621 56 Visby, per telefon 073-334 27 53 eller per e-post ir@threegates.se. Vid anmälan ska uppges namn, personnummer/organisationsnummer samt registrerat aktieinnehav och, i förekommande fall, uppgift om ställföreträdare och ombud.

Kallelsen finns tillgänglig på bolagets hemsida: www.threegates.se. Kallelsen skickas till de aktieägare som så begär och uppger sin postadress.

Förvaltarregistrerade aktier

Aktieägare som låtit förvaltarregistrera sina aktier måste i god tid före den 24 maj 2017 genom förvaltarens försorg tillfälligt låta inregistrera aktierna i eget namn i aktieboken hos Euroclear Sweden AB för att få rätt att delta i stämman.

Ombud och fullmakt

Aktieägare som företräds av ombud ska utfärda fullmakt för sådant ombud. Om fullmakten utfärdats av juridisk person ska bestyrkt kopia av registreringsbevis för den juridiska personen, som utvisar behörighet att utfärda fullmakten, bifogas. Fullmakten är giltig högst ett år från utfärdandet, dock att fullmaktens giltighetstid får vara längst fem år från utfärdandet om detta särskilt anges. Fullmakten i original samt eventuellt registreringsbevis bör i god tid före årsstämman insändas till adress Three Gates AB, S:t Hansgatan 35, 621 56 Visby. Fullmaktsformulär finns tillgängligt på Three Gates AB:s hemsida, www.threegates.se.

Förslag till dagordning

 1. Stämmans öppnande.
 2. Val av ordförande vid stämman.
 3. Upprättande och godkännande av röstlängd.
 4. Val av minst en justeringsman.
 5. Godkännande av dagordning.
 6. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad.
 7. Anföranden av verkställande direktören och företagsledningen.
 8. Framläggande av årsredovisning och revisionsberättelse.
 9. Beslut om fastställande av resultaträkningen och balansräkningen.
 10. Beslut om disposition av bolagets resultat enligt den fastställda balansräkningen.
 11. Beslut i fråga om ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna och verkställande direktören.
 12. Beslut om antalet styrelseledamöter och revisorer.
 13. Beslut om arvoden åt styrelsen och revisorerna.
 14. Val av styrelseledamöter, styrelseordförande och revisor.
 15. Beslut om valberedning och nomineringsprocess inför årsstämman 2018.
 16. Styrelsens förslag om ändring av bolagsordningen.
 17. Beslut om bemyndigande att fatta beslut om nyemission av aktier och/eller konvertibler.
 18. Övriga frågor.
 19. Stämmans avslutande.

Förslag till beslut

 Beslut om val av stämmoordförande, antalet styrelseledamöter och revisorer, arvoden till styrelseordföranden och övriga styrelseledamöter samt revisor, val av styrelseordförande och övriga styrelseledamöter och revisor (punkt 2, 12, 13 och 14).

Three Gates AB:s valberedning inför 2017 års årsstämma, bestående av Evert Gezelius (ordförande), Christoffer Lööw och Viktor Modigh, föreslår följande:

 • Val av Viktor Modigh till ordförande vid årsstämman.
 • Val av sex styrelseledamöter utan suppleanter.
 • Omval av styrelseledamöterna Joakim Dahl, Don Geyer, Sean Kauppinen, Rune Löderup och Viktor Modigh samt nyval av Martin Ekdal som styrelseledamöter för tiden intill slutet av nästa årsstämma.
 • Omval av Viktor Modigh till styrelseordförande.
 • Arvoden till styrelseledamöterna och styrelseordföranden enligt följande: (i) årligt arvode om 80 000 kronor till styrelseledamöter (utom verkställande direktören); (ii) årligt arvode om 150 000 kronor till styrelseordföranden. Inget arvode för eventuellt kommittéarbete utgår. Det ska noteras att Viktor Modigh inte deltog i beslutet om förslag till arvoden till styrelseordföranden och övriga styrelseledamöter.
 • Omval av auktoriserade revisorn Stefan Bengtsson från BDO som bolagets revisor för en period som sträcker sig till slutet av årsstämman 2018.
 • Arvode till revisorn ska utgå enligt godkänd räkning.
 • Valberedningen har inhämtat stöd för sitt förslag från aktieägare som representerar över 48 procent av aktierna i bolaget.

 

Disposition av bolagets resultat (punkt 10)

Styrelsen föreslår att ingen utdelning lämnas för räkenskapsåret 2016.

Beslut om valberedning och nomineringsprocess inför årsstämman 2018 (punkt 15)

Valberedningen föreslår att valberedningens ledamöter ska utses genom att styrelsens ordförande kontaktar tre av de största aktieägarna baserat på aktieägarstatistik från Euroclear Sweden AB per den 30 september 2017 som vardera utser en representant att, jämte styrelsens ordförande, utgöra valberedning för tiden intill dess att nästa årsstämma har hållits eller, i förekommande fall, intill dess att ny valberedning utsetts. Om styrelsens ordförande, direkt eller genom bolag, skulle vara en av de tre tidigare nämnda största aktieägarna, så ska valberedningen endast bestå av tre ledamöter (styrelsens ordförande samt de två representanter som utsetts av de övriga två större aktieägarna).

Lämnar ledamot valberedningen innan dess arbete är slutfört ska, om valberedningen bedömer att detta är erforderligt, ersättare utses av samme aktieägare som utsett den avgående ledamoten eller, om denne aktieägare inte längre tillhör de röstmässigt största aktieägarna, ska ersättare sökas bland de större aktieägarna.

Valberedningen utser inom sig ordförande. Sammansättningen av valberedningen ska offentliggöras på bolagets webbplats så snart den utsetts och senast sex månader före årsstämman. För det fall en förändring i ägarstrukturen sker efter det att valberedningen satts samman på sätt att en eller flera av aktieägarna som utsett ledamöter i valberedningen inte längre tillhör de tre till röstetalet största aktieägarna, kan också valberedningens sammansättning ändras i enlighet därmed om valberedningen bedömer att så är erforderligt.

Valberedningens uppgift ska vara att inför bolagsstämma framlägga förslag avseende antal styrelseledamöter som ska väljas av stämman, arvode för styrelseordföranden och övriga ledamöter respektive för revisorn, eventuell ersättning för utskottsarbete, styrelsens sammansättning, styrelseordförande, beslut om processen för valberedning 2018, ordförande på bolagsstämma, samt val av revisorer. Bolaget ska svara för skäliga kostnader som av valberedningen bedöms nödvändiga för att valberedningen ska kunna fullfölja sitt uppdrag.

Styrelsens förslag om ändring av bolagsordningen (punkt 16)

Styrelsen föreslår att ny bolagsordning antas med följande förändringar:

Nuvarande lydelse § 2: Styrelsen ska ha sitt säte i Gotlands län, Gotlands kommun.

Föreslagen ny lydelse: Styrelsen ska ha sitt säte i Gotlands län, Gotlands kommun. Bolagsstämma ska hållas i Visby eller i Stockholm.

Beslut om bemyndigande för styrelsen att fatta beslut om emission av aktier och/eller konvertibler (punkt 17)

Styrelsen föreslår att stämman bemyndigar styrelsen att vid ett eller flera tillfällen under tiden fram till nästkommande årsstämma, med eller utan företrädesrätt för aktieägarna, besluta om nyemission av aktier och/eller konvertibler. Betalning ska kunna ske kontant, genom apport, genom kvittning eller eljest förenas med villkor. Bolagets aktiekapital och antal aktier får med stöd av bemyndigandet sammanlagt högst ökas med ett belopp respektive antal som ryms inom bolagsordningens gränser. Avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt ska äga ske för att vid behov kunna stärka bolagets finansiella ställning, eller möjliggöra förvärv eller investeringar. Emissionskursen ska vid avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt och vid betalning genom apport motsvara aktiens marknadsvärde med – i förekommande fall – marknadsmässig emissionsrabatt. Styrelsen, verkställande direktören, eller den styrelsen utser, ska äga rätt att vidta de smärre justeringar i beslutet som kan visa sig erforderliga i samband med registrering.

Aktieägares rätt att begära upplysningar

Enligt 7 kap. 32 § aktiebolagslagen ska styrelsen och den verkställande direktören, om någon aktieägare begär det och styrelsen anser att det kan ske utan väsentlig skada för bolaget, vid stämman lämna upplysningar om förhållanden som kan inverka på bedömningen av ett ärende på dagordningen och förhållanden som kan inverka på bedömningen av bolagets ekonomiska situation.

 Handlingar

Redovisningshandlingar, revisionsberättelse och övriga handlingar att behandlas på stämman kommer att hållas tillgängliga på bolagets kontor och tillsändes utan kostnad den aktieägare som begär det och uppger sin postadress. Handlingarna kommer även att finnas tillgängliga på bolagets hemsida www. threegates.se och framläggas på stämman.

Majoritetskrav

För beslut i enlighet med styrelsens förslag enligt punkt 16-17 i förslaget till dagordning krävs att årsstämmans beslut biträds av aktieägare som representerar minst två tredjedelar av såväl de avgivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna.

Aktier och röster

Three Gates AB har på dagen för denna kallelse totalt 1 314 324 aktier med en röst vardera.

Visby i april 2017
Styrelsen

Fullmaktsformulär
Presentation av föreslagen ny styrelsemedlem
Styrelsens förslag om bemyndigande
Styrelsens förslag om ändring av bolagsordningen
Valberedningens förslag
Valberedningens motiverade yttrande
Three Gates AB Årsredovisning 2016

Offensive Combat Redux! lanseras på Steam i sommar

Action-spelet Offensive Combat Redux! som utvecklas av Three Gates i samarbete med SlapShot Games har godkänts för distribution genom plattformen Steam. Beta-testning inleds i april och spelet kommer att lanseras i sommar.

Offensive Combat Redux!™ har godkänts för Steam, som är världens största distributionsplattform för PC-spel. Spelet kommer att lanseras i sommar och utvecklarna implementerar nu ett flertal uppgraderingar av originalspelet Offensive Combat. Beta-testning kommer att inledas under april månad via Steam.

Den externa beta-testningen syftar främst till att säkerställa att spelmekaniken och vapnen är balanserade, att kartorna fungerar bra på datorer med olika prestanda och att det är en bra spelupplevelse. Utvecklarna söker en blandning av beta-testare, som inkluderar så väl spelare av originalspelet som nya spelare. Intresserade kandidater kan anmäla sitt intresse på: http://www.offensivecombat.com

“Att godkännas för Steam är en viktig milstolpe för att nå ut till den stora PC-publiken i dag”, säger Don Geyer, VD för Three Gates AB. “Originalversionen av Offensive Combat kom aldrig ut på plattformen, så det här är en bra möjlighet för Offensive Combat Redux! att nå en ännu större publik om Steam-användarna tar till sig spelet så som vi hoppas.”

Offensive Combat Redux! är ett FPS-spel med attityd. Spelet har bra variation av kartor konstruerade för en actionfylld spelupplevelse och varierade spelstilar. Originalspelet lanserades free-to-play, där spelarna kunde köpa en mängd uppgraderingar och acceleratorer som snabbt tog spelarna till toppnivåer med många olika typer av vapen.

Offensive Combat Redux! lanseras i stället med en traditionell intjäningsmodell med engångsbetalning för nedladdning och kommande expansioner. Spelet bygger på en stark spelupplevelse och familjära kartor för att tilltala både gamla spelare och en ny publik. Med mängder av vapen, mycket humor och en annorlunda ton är Offensive Combat Redux! ett unikt FPS-spel.

“Vi gillar verkligen Steam och är väldigt nöjda med att Offensive Combat Redux! kommer att vara tillgängligt på plattformen i sommar”, säger Sean Kauppinen, VD för SlapShot Games och känd i Offensive Combat-världen under sin spelpersona MegaMouth. “Nu fokuserar vi på att involvera de gamla spelarna i spelet. Tillsammans med det starka community som finns runt Offensive Combat ska vi se till att spelet når upp till sin fulla potential.”

Om bolaget 

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. Bolaget är listat på NGM MTF under kortnamnet GATE. För ytterligare information se: www.threegates.se

Om SlapShot Games

SlapShot Games grundades i slutet av 2016 av amerikanska spelveteraner. Bolaget är en spelförläggare med samma inställning till spel som professionella ishockeyspelare har till sin sport. Genom hårt arbete, träning, erfarenhet och spelkänsla kan de återanvända och utveckla tidigare generationers varumärken och återlansera dem på marknaden. SlapShot Games har som mål att ge ut stora spel som de själva och miljontals andra vill spela. Bolaget arbetar hårt med att uppnå detta mål med duktiga partners och varumärken och licenser av världsklass. För ytterligare information se: www.slapshotgames.com

Kontakt

Don Geyer
Three Gates AB
don@threegates.se

Sean Kauppinen (for SlapShot Games)
International Digital Entertainment Agency (IDEA)
+1-415-299-2156
sean@ide-agency.com

 

 

Three Gates AB – Bokslutskommuniké för perioden 1 januari 2016 till 31 december 2016

Three Gates AB – Bokslutskommuniké för perioden 1 januari 2016 till 31 december 2016

 • Nettoomsättning uppgick till 2 379 TSEK (1 202 TSEK)
 • Nettoomsättning under Q4 uppgick till 923 TSEK (626 TSEK)
 • Periodens resultat uppgick till -6 040 TSEK (22 TSEK)
 • Periodens resultat under Q4 uppgick till -2 043 TSEK (-46 TSEK)
 • Resultat per aktie: -6,22 SEK (0,44 SEK)
 • Resultat per genomsnittligt antal aktier: -4,60 SEK (0,44 SEK)
 • Resultatet har belastats med extraordinära kostnader för listningen med 4 748 TSEK
 • Eget kapital per aktie: 8,52 SEK (-37,50 SEK)
 • Listades på NGM Nordic MTF efter övertecknad nyemission
 • Tjurridningsspelet 8 to Glory lanserades i mobilversion
 • Mainstream Fishing släpptes i soft launch
 • Efter perioden förvärvades 50 procent av actionspelet Offensive Combat
 • Stark kassa borgar för trygghet

Med ”Bolaget” eller ”Three Gates” avses Three Gates AB med org.nr. 556842-4062. Uppgifter inom parentes avser föregående år.

Kommentar till bokslutskommuniké

Det fjärde kvartalet har varit mycket intensivt för Three Gates. Vi har arbetat med att vidareutveckla tjurridningsspelet 8 to Glory som släpptes för mobil i slutet av augusti och diskussioner förs med våra samarbetspartners, IMG, PBR Investments och Rarity Investments om en eventuell lansering av spelet även för andra plattformar.

Före årsskiftet påbörjades en soft launch av mobilversionen av fiskespelet MainStream Fishing som har blivit väl emottagen. Vi arbetar intensivt med att få in ett attraktivt varumärke för spelet och diskussioner förs med möjliga samarbetspartners. På begäran av dessa har vi börjat bygga in mer komplicerade system som möjliggör en ökad exponering av varumärken i spelet. Målet är att MainStream Fishing senare ska kunna lanseras på alla större plattformar.

Vid sidan av arbetet med utvecklingen av den befintliga spelportföljen har vi har sett på möjligheten att genom förvärv eller nya samarbeten få in ytterligare ett spel baserat på ett inarbetat varumärke och med potential att stärka kassaflödet i närtid. Med 8 to Glory har vi visat att vi har kapacitet att skapa spel av hög kvalitet och det är tydligt att det är många andra aktörer som är intresserade av att samarbeta med oss. Vi har sett på ett flertal intressanta och spännande projekt, men slutligen fastnat för möjligheten att delta i relanseringen av det mycket populära action-spelet Offensive Combat. Vi har ingått ett avtal om förvärv av 50 procent av rättigheterna till Offensive Combat och vi ser på affären som en viktig milstolpe för Three Gates.

Sammantaget är Three Gates väl rustat för framtiden och bolaget har nu den mest spännande produktportföljen i bolagets historia. Vi har som mål att släppa flera spel under 2017. Vi är övertygade om att vi kommer att lansera högkvalitativa spelprodukter som kommer att tas emot väl av spelpubliken. Vi anser också att portföljen som helhet är balanserad. En mängd olika intäktsströmmar skapar stabilitet samtidigt som vi har möjlighet att skala upp försäljningen snabbt när en produkt blir framgångsrik.

Don Geyer
Verkställande direktör för Three Gates AB

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

ir.threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk.

Bokslutskommuniké för perioden 1 januari 2016 till 31 december 2016

Three Gates förvärvar rättigheter till populärt action-spel

Three Gates har ingått avtal med amerikanska SlapShot Games om förvärv av 50 % av rättigheterna till det onlinebaserade action-spelet Offensive Combat. Spelet har över 4,5 miljoner registrerade spelare över hela världen och kommer under våren att återlanseras för PC-marknaden under namnet Offensive Combat Redux.

Den totala köpeskillingen uppgår till 120 000 USD, varav 65 000 USD betalas vid kontraktsingåendet och 55 000 USD den 15 juli 2017. Utvecklaren U4iA Games investerade totalt ca 5 000 000 USD i utvecklingen och marknadsföringen av Offensive Combat och Three Gates bedömning är att köpeskillingen är mycket attraktiv.

Avtal har även ingåtts med International Digital Entertainment Agency (”IDEA”) om marknadsföring av spelet. Det totala kontraktsvärdet är 88 000 USD, som fördelas över en 11 månadersperiod med start vid spelets lansering.

Huvudägare och vd för SlapShot Games och IDEA är Sean Kauppinen, som även är styrelseledamot i Three Gates. Därför ska avtalen underställas godkännande av en extra bolagsstämma och kallelse kommer att gå ut inom kort. En redogörelse från styrelsen och ett oberoende värderingsutlåtande gällande affären kommer att göras tillgängligt på bolagets hemsida inför extrastämman.

 • Three Gates får genom köpet ett inarbetat varumärke med en redan etablerad användarbas. Och detta till en bråkdel av detbelopp som tidigare investerats i spelets utveckling och marknadsföring. Vi tror på en stark comeback för Offensive Combat vid återlanseringen, säger Three Gates vd Don Geyer.

Offensive Combat lanserades ursprungligen under 2012 av studion U4iA Games i USA. Spelet blev snabbt oerhört populärt och uppdaterades regelbundet fram till för tre år sedan då U4iA utan närmare förklaring lade ned verksamheten och därmed även stödet för Offensive Combat. Beslutet kom som en stor överraskning både för de 26 anställda och spelets starka och lojala användarbas med mer än 4,5 miljoner registrerade spelare.

 • Med Three Gates som partner får vi in ett mycket starkt utvecklingsteam som kompletterar SlapShots erfarenhet av lanseringar och marknadsföring av spel. Tillsammans ska vi inte bara återskapa Offensive Combat-världen utan också ta spelet till en ny nivå, säger Sean Kauppinen, vd för SlapShot Games.

Offensive Combat låter spelaren ta kontrollen över alltifrån vanliga soldater till jätteödlor och andra fantasifulla figurer i en actionfylld kamp i högt tempo mot andra spelare. Spelet utmärker sig genom sin unika atmosfär och en humor som påminner om TV-program som The League och South Park.

 • Genom den nya versionen, Offensive Combat Redux, kommer miljontals spelare att åter få möjlighet att uppleva det spel som de älskar. Den bygger på samma spelupplevelse, mekanik och kartor som i Offensive Combat, och är dessutom uppdaterad för dagens eSportkultur, säger Don Geyer, vd i Three Gates.

Lanseringen av Offensive Combat Redux beräknas ske inom de närmaste månaderna.

 För ytterligare information 
Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se 

Om bolaget 
Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. Bolaget är listat på NGM MTF under kortnamnet GATE. För ytterligare information se: www.threegates.se

Om SlapShot Games
SlapShot Games grundades i slutet av 2016 av amerikanska spelveteraner. Bolaget är en spelförläggare med samma inställning till spel som professionella ishockeyspelare har till sin sport. Genom hårt arbete, träning, erfarenhet och spelkänsla kan de återanvända och utveckla tidigare generationers varumärken och återlansera dem på marknaden. SlapShot Games har som mål att ge ut stora spel som de själva och miljontals andra vill spela. Bolaget arbetar hårt med att uppnå detta mål med duktiga partners och varumärken och licenser av världsklass. För ytterligare information se: www.slapshotgames.com

Om The International Digital Entertainment Agency
IDEA erbjuder rådgivning inom strategi, affärsutveckling och strategisk kommunikation med syftet att möjliggöra för internationella bolag i underhållningsbranschen och digitala mediebolag att kommersialisera idéer och uppnå affärsmål. Bolaget fokuserar särskilt på spelbranschen. För ytterligare information se: www.ide-agency.com

Three Gates 2017 Update

Three Gates currently has several different projects in late stages of development.
MainStream Fishing, Cash Cow, No Limit Golf and update for 8 to Glory are all in progress.

MainStream Fishing

MS Pic 2

MS Pic 3

We are currently in a soft launch cycle for MainStream Fishing and are accumulating valuable data in preparation for full release. This release will be heavily coordinated with 8 to Glory and there will be cross-marketing between the two products.
8 to Glory

8 to Glory is currently undergoing a major update where we are adding a new 2017 campaign. We are also currently in negotiations with our partners to expand on 8 to Glory during 2017.

Cash Cow

Cash Cow has been received by bSpot and is currently in the last stages of integration into the bSpot gambling platform. We are looking forward to having the game fully published on the platform in the near future.

No Limit Golf

No Limit Golf production is in full swing and a large update was released on Jan 15th. We will be running demonstrating the full beta version of the game live at the Phoenix Open PGA Golf Tournament Feb 2-5 coordination with our partner Inov8 Golf.

Analysis on Redeye 2017-01-09
http://www.redeye.se/analys/userreport/three-gatesenorm-uppsida

Three Gates attends NGM Live event

Roger Peleback CEO of NGM Nordic Growth Market started the day with an introduction of the fifteen companies that were presented during the program.
The program was hosted by analyst Peter Malmqvist that commented on each business and provided talks about the macroeconomics.
Three Gates CEO Don Geyer answered Peter Malmqvist’s questions as well as presented the company to both the live and online audiences.

https://www.youtube.com/watch?v=-XIGXYQaCRs

http://www.ngm.se/

ngm

Three Gates team attends Professional Bull Riders Final Event

What did Three Gates do during the Professional Bull Riders Finals?

We are continuing our work on the 8 to Glory title with updates planned for the game for 2017. One of the best ways is to attend the events. The Pro Bull Riders is gaining popularity and the 2016 was a record year for both event attendance and the ever growing and massive television audience which can be as high as 30 million viewers for some events. We are looking to deliver a quality game product for that audience as well as bring new audiences through the 8 to Glory game to the Pro Bull Riders.

IMG_4414

There allot of activities that go on during the event including: marketing strategy meetings with the publishing partners, discussions with the PBR team about the game and future promotions, 3Dscannning of riders and bulls, 3D documenting of the finals arena, documenting the event as a whole for reference within the 8 to Glory game.

The Arena for the finals is a unique set-up so one of the main tasks we did was 3D scanning the arena.
We also filmed the special elements of the introduction show that are unique for the finals. As we move forward with the next version of 8 to Glory game we will make a more realistic experience including more real arenas and events.

IMG_4385

Did Three Gates 3d scan any new riders?
Yes. We scanned some of the riders that we have not had a chance to scan. We also photo-documented more elements of the final event that we can incorporate into the game.

Mathias Andersson scaning rider Mathias Andersson scaning rider

Do you scan the bulls as well as the riders?
Yes, we take allot of reference information on the bulls so we can create realist bull skins within the game. The bulls also vary in size and often have very unique horns. It is important to get those bulls with their correct features when you add them into the game.

http://www.pbrfinalsweek.com/

Three Gates attends Unite Los Angeles 2016

What is Unite LA?
Unite is a conference for developers hosted by Unity Technologies eight times yearly across the globe focused on their game engine Unity. The Los Angeles incarnation of the conference is the main focus for new announcements and talks for all areas of the engine which naturally makes it the obvious choice for Three Gates to attend.

Mathias Andersson And Kent Ljung coder from Three Gates atteding to Unite 2016 Mathias Andersson and Kenth Ljung, coders from Three Gates attending Unite LA 2016

Why Unite?
Three Gates has utilized the Unity game engine since the first beta version for PC and has since then developed a high level of expertise in using the engine in the best ways possible. To further and maintain this expertise it’s important to keep up on both the latest and future developments, which the Unite conference presents an excellent opportunity for.

What did we get out of it?
Unite provides plenty of opportunity to connect with fellow developers and engage with the Unity development team directly. The natural exchange of ideas that happens as a result of this is always beneficial for all parties involved. Talking to other developers about how they have solved identical problems with wildly different solutions provides perspective on how we work, and what we can do to improve not only our technical solutions but also our workflows and pipelines.

During the Unite obligatory roadmap session, Unity Technologies presented their short and long term plans for the engine, as well as answered plenty of questions from the audience. Being present at this session first hand provides not only a opportunity to query their lead engineers, but also a perfect stepping stone to begin adapting early to the engines new developments.

Mathias Anderson talking to the Unity development team Mathias Andersson talking to the Unity development team

Some of the newly announced and presented Unity functionality and third party plugins has the potential to save allot of work for us while at the same time improving our current and future products. A great example of this is the new “Timeline” animation system due to release with Unity 5.6 that will certainly improve both our workflows and the results.

Unity Technologies also announced full support for Xiaomi Market, including official support for Unity Ads for the Chinese market. This practically opens up the entire Chinese and Indian markets for western developers.

Three Gates attends the Professional Bull Riders event in San Jose, CA

What is a Professional Bull Riders Event?cbsPBR
Professional Bull Rider events are two or three days long, where the top 32 or 64 riders, depending on the tournament format, meet at an arena and compete. The competition entails riding a series of bulls for eight seconds to achieve the best judge’s scores. There are 32 BFTS, PBR Built Ford Tough Series events throughout the year. The rider with the most accumulated score becomes the world champion for that year.

http://pbr.com/en/bfts/schedule.aspx
http://www.pbrworldfinals.com/

How many people attend and watch these events on TV?
The events vary in size but are normally between twelve and twenty-five thousand attendees at each daily event. Many of the events are held in NHL Hockey Arenas but there are other types of venues such as outdoor stadiums. The events are growing more popular in the mainstream audience as noted by having successful events held in places like New York City, Las Vegas and Silicon Valley.

Pro Bull Riding’s popularity is growing on TV and receives a favorable time on Sundays on the popular CBS Sports Network in the US. The latest ratings can be as high as 30 million viewers for a televised event.

 

Are Professional Bull Riding events only popular in the US?

Fearless now available on Netflix Fearless now available on Netflix

The US is the largest audience but Brazil is a very close second. Other countries that bull riding is popular in are: Canada, Mexico, Argentina, New Zealand and Australia. Bull riding is a very popular sport in Brazil. In Brazil, bull riding and rodeo attract the largest live-event attendance of any sport, and bull riding is the second-most popular sport on television. You can watch more about bull riding in Brazil as well as other countries in the popular Netflix series Fearless.

https://www.netflix.com/se-en/title/80078197

 

Pelle 3D scanning Jared Allen - Rare Labs Scottsdale Arizona Pelle 3D scanning Jared Allen – Rare Labs Scottsdale Arizona

 

What does Three Gates do when they attend a PBR event?

One of the main reasons to attend an event is to 3D scan riders or bulls. We also capture reference material for building 3D objects within the arena. We like to get a lot of live footage of everything from the actual rides to managing the bulls behind the scenes. This footage is great to have for reference when reimagining the event in a 3D game environment.

It is also important to meet and plan with the PBR management team for new releases within the game to synchronize them with current event schedules for the live PBR events.

 

What is future plans does Three Gates have for the 8 to Glory game title?

Pelle - San Jose event Pelle – San Jose event

During the San Jose event we released an update of some new riders and content in 8 to Glory mobile title. We are still planning with our partners and the PBR what is the best way to maintain and update the game and what other platforms might be interesting for 8 to Glory. We are definitely looking forward to adding more new additions to the 8 to Glory title.

PBR San Jose event PBR San Jose event

Three Gates invited to Steam Dev Days

Three Gates had two representatives that attended Steam Dev Days on October 12 – 13 in Seattle, Washington.

What is Steam Dev Days?
Steam Dev Days is an event held by Valve where developers that have publishing status on the Steam distribution platform are invited from all over the world so Valve can present their new technologies and strategies for the next year.
No press or outsiders are invited to the event it is strictly for developers.

What were some of the technologies Valve presented?
Valve presented their new controller device update as well as the link streaming device. The Link streaming device is used to stream Steam games from a pc to your television. This allows players to use their pc like a console to play their current library of Steam games on the television using controllers. They also presented their VR Lighthouse base stations and VR controllers.
valve-lighthouse-tracking-api-680x456

 

Why is it important to attend events like Steam Dev Days?
Attending events that present the overarching strategies of large publishers allows developers like Three Gates to get inside information. This helps developers to stay ahead of the curve so they can plan and time future products for new technologies as they come out.

Pello Boström, Coder Three Gates AB showing VR goodies Pello Boström, Coder Three Gates AB showing VR goodies

What is the VR base station Lighthouse?
The VR base station Lighthouse is a steam product that you can install throughout your house, office or any space that helps VR calculate positional and rotational tracking. Valve wants to make these devices as standard as wifi in the years to come. These devices can enable high quality VR experiences through large physical spaces as well as allow for more robust and accurate VR experiences.

Does Three Gates plan on using any of the new technologies?
Yes, Three Gates is looking closely at VR and also incorporating the Lighthouse base station system. Steam has agreed to license the tracking system for free to its developers so we think there is a good opportunity moving forward to incorporate the system into future products. We also believe we have current projects that would adapt very well into the VR format and are pursuing those opportunities.

Three Gates Nyhetsbrev – 6 september 2016

Lansering av 8 to Glory

Lanseringen av 8 to Glory, det officiella spelet från Pro Bull Riders Association (PBR), har inletts och spelet är nu tillgängligt för nedladdning via Apple App Store och Google Play Store. PBR har postat några inlägg om spelet i sociala medier, men har i övrigt hållit låg profil i väntan på att spelets integritet och skalbarhet testas. Så långt har testningen gått bra och responsen från spelarna har varit mycket bra, så vi är förväntansfulla inför eskaleringen av marknadsföringen av spelet under de två kommande månaderna, som kommer att kulminera i samband med PBR-finalen i Las Vegas 2-5 november. Vi kommer att gå ut med mer information om lanseringen av 8 to Glory i samband med att handeln av Three Gates aktie inleds.

Information om PBR-finalen
http://www.pbrworldfinals.com/

Se den officiella speltrailern via Facebook:
https://www.facebook.com/pbr/videos/10154613343660832/

Nedladdning av spelet via Google Play Store
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rarelabs.eighttoglory

Nedladdning av spelet via Apple iOS Store
http://apple.co/2bGNGyT

Anslutning till Euroclear och registrering av nya aktier

Anslutningen till Euroclear och registreringen av de nya aktierna från IPO:n är färdig och distributionen av aktierna till aktieägarna är påbörjad. Aktierna kan komma att levereras i två omgångar för de aktieägare som deltagit i både pre-IPO och IPO. Samtliga aktier bör vara levererade till respektive konto inom de närmaste dagarna.

Listningen vid NGM MTF

Bolaget har varit i kontinuerlig kommunikation med NGM om listningen under de senaste två veckorna och vi har fått positiv återkoppling. Three Gates ansökan om listning kommer att behandlas på nästa möte med NGMs noteringskommitté och vi förväntar oss att kunna publicera ett slutgiltigt listningsdatum inom kort.

Tack för att ni följer oss och testa gärna 8 to Glory!

Don Geyer, VD Three Gates AB

Information angående listning hos NGM och aktieöverföring till personliga konton

Som vi angav i vår senaste press release så planerar vi att lista hos NGM.
https://www.ngnews.se/messages/three-gates-ab-three-gates-ab-s-emission-blev-overtecknad?locale=sv

För närvarande arbetar vi med de sista detaljerna och hoppas att vi inom kort kan tillkännage listningsdatum. Vi arbetar även med de sista detaljerna kring Euroclear och aktierna kommer överföras till personliga konton inom kort.